Sunday, November 30, 2008

ALANG-ALANG KITA CHATING

Hai... ahli kelab Mem Besar!!!! Alang-alang berchatting tu apa kata kita menambahkan pendapatan. Ya la kan alang-alang mata dah pedih
mengadap pc seharian...so, biarlah mendapat suatu imbuhan.... kalau
nak tau rahsianya.....layarilah....www.bio-asli.com/?id=sam73

6 comments:

  1. Baguslah tu, ramai orang dah tak kering duit lagi sejak buat bisnes ni. dapat jugak nanti beli lipstik DIOR. Bio-asli ni tak payah jumpa orang. Semua online.Syarikat tanggung semua penghantaran!!!

    ReplyDelete
  2. aku nak tanya sikit,aku dah dptkan no id duduk bawah ko,cam ne nak wat link eh bila org, klik je terus gi website tu,kena bayar bayar x?

    ReplyDelete
  3. Thanks Kak N...

    Sorry aku baru balik dr KL ni.
    Semoga kita sama-sama sukses n terus sukses. Psl blog tu nanti aku cita kt email.

    ReplyDelete
  4. Wahhh...dah meniaga plak ko ni Ton..best ke joint menda ni..cuba ko ksi terangkan kt aku ni..ok Ton..Tks..

    ReplyDelete
  5. Senang je Jam... x serabut kepala otak memikir nk antar produk kt org yg nk beli sbb pembeli tu bleh beli secara online..org tu sendiri bank in..suruh org yg nk beli tu join ahli PERCUMA je. Laman web pun pihak sykt dh sedia. Kita cuma ngadap pc je.

    Klu rajin promote je kt kwn2 kita lmn web yg syarikat akan bg tu contohnya cam aku.. ada kt blog ni... kt tepi tu yg tajuk BISNES AKU SEKARANG... Ko tinjau2 la apa yg patut..Produk paling laris skrg ni.. tentulah yg utk lelaki tu..he he he..ko kn ramai kwn yg dh kawin..lg senang.

    Suruh dia pilih sendiri apa dia nk beli.. Ha kan senang, tak yah susah2 memikir kutip hutang.

    Oh ya stokist? Klu ko lagi senang kt rumah abg aku kt Taman Mutiara, Pt Sulong.. Aku baru pegi rumh dia smlm. Ok Jam..apa2 soalan ko email.

    Thanks for calling.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...