Wednesday, March 4, 2009

MENGATASI RAMBUT GUGUR

Entry kali ni... utk KN lg.. alasannya KN tiada masa nak jenguk web bio-asli, busy memanjang buat marketing kat luar. MM copy pastekan untuk KN lagi ni.



TESTIMONI MINYAK RAMBUT KELAPA DARA
Nama : minta dirahsiakan
Alamat : Sg. Besar, Selangor


Saya seorang peniaga. Banyak sudah wang saya laburkan untuk perniagaan saya. Masalah datang bertimpa-timpa, seakan tiada kesudahannya. Namun bayang-bayang untung dan kejayaan masih tidak kelihatan. Disamping perniagaan banyak perkara lain yang terpaksa saya fikirkan, termasuk keluarga dan anak-anak yang bertebaran tinggal di asrama (termasuk pembelajarannya, perbelanjaannya, serta keselamatannya). Kadang-kadang tidur tidak nyenyak dan selalu terganggu oleh mimpi-mimpi yang menekan perasaan. Pada peringkat awal kesan ketara yang saya alami ialah rambut secara keseluruhannya menjadi halus seperti rambut bayi diikuti keguguran rambut yang teruk. Cuma dengan sekadar usapan pada kepala sudah cukup untuk rambut saya gugur. Akhirnya saya dapati bahagian atas kepala saya sudah mula kelihatan kulit, dengan rambut yang sudah terlalu jarang. Risau dengan keadaan tersebut saya berikhtiar mencari penawar. Mujur saya terjumpa Minyak Kelapa Dara Bio-Asli (Pure dan + Honey) Minyak Kelapa Dara Bio-Asli (Pure) saya sapukan di kepala setiap malam sebelum tidur dan minyak kelapa dara + madu saya minum satu sudu setiap hari. Kini masalah rambut gugur saya telah selesai dan secara kseluruhannya rambut saya sudah segar kembali sepertimana ketika saya remaja dahulu - bilah rambut kerasi serta hitam bersinar kembali.


OK itu je KN... TESTIMONI yang lain-lain tu MM tak dapat la nak siarkan sebab.... he he he... ada la sebabnya... Kalau pembaca semua nak tau... daftar la menjadi AHLI BIO ASLI..
Pendaftaran adalah PERCUMA sahaja. Sila layari : http://bio-asli.com/id=sam73

No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...