Friday, April 24, 2009

JAWATAN KOSONG!!!

He he he... jawatan kosong apa tu ya?

Kepada sesiapa yang memiliki kelebihan pandai bercakap.. suara bagaikan buluh perindu.. sedap didengar, mudah difahami, terang dan jelas.. ha memang sesuailah tu.. anda boleh menjadi Promoter BIO ASLI..tetapi kena mengeluarkan modal la... tak banyak pun...

Sebelum tu kena la mendaftar jadi ahli dulu ya...nak jadi ahli... meh sini MM tolong.. bagi detail2 seperti nama penuh, alamat, ID pilihan, email (jika ada) dan no. telefon sebab buat masa ni web BIOASLI sedang di dalam proses penyelenggaraan. E-mailkan ke : bondanggun@yahoo.com

Kelebihan jadi promoter ni apa? Nanti kalau ada prospek yang bertanya-tanya tu..anda kena berhubung melalui telefon..lepas tu boleh la jadi downline anda.. ha! kan untung tu. Warga Malaysia ni kan berjuta-juta.. anda bakal menjadi jutawan dengan sekelip mata nanti. Mana tau!

MM InsyAllah tak boleh la jadi promoter tu sebab MM ni pemalu.. suara pun bagaikan halilintar pulak tu... Sebab tu sesuai buat bisnes ON LINE ni je... tak payah la nak berjumpa orang.. Duduk "office" goyang kaki...cukup bulan kira bonus.. Tu je.

Ada yang tak tahu ke kami ni jual produk apa? Antara yang terlaris dan mudah mendapat tempat ialah LKS. Apa tu LKS? Ha gambar ada kat bawah ni... keterangan ni just copy paste dari blog COMEI je ni... sorry COMEI tak minta izin pun.. ala lebih kurang halal la kan COMEI.. Malas nk gode-gode web sementara BIOASLI tu...


HARGA : RM50 (UNTUK AHLI DAPAT DISKAUN HAMPIR 30%)


Langkah 1

Isteri disyorkan menggunakan Losyen Kamar Sutra 1 atau ½ jam sebelum bersama. Losyen akan meresap masuk ke permukaan kulit serta bertindak merawat sel-sel kulit supaya lebih aktif. Hasilnya keseluruhan kawasan yang disapu akan mampu lebih menguncup(grip). Manakala aroma herba yang digunakan akan bertindak menghilangkan bau yang tidak menyenangkan kepada bau yang lebih memberahikan

Langkah 2

Ketika hendak bersama sapukan lagi sekali Losyen kamar Sutera di keseluruhan faraj. Ianya bertujuan menambah aura kegahirahan dan kelekitan yang akan memberangsangkan anda dan suami.


Nota : Losyen Kamar Sutera ini diformulasi khas supaya tidak merbahaya jika termakan.

CARA PENGGUNAAN


Sapu losyen Kamar Sutra ke bahagian tepi faraj seperti gambar rajah. Tujuan sapuan adalah untuk mengecutkan pintu faraj dan agar ia melekit diantara pintu faraj. Sebaiknya lumur pada keseluruhan faraj. Selain itu ia juga mampu menanggalkan sel-sel kulit mati di sekitar faraj mahupun di kulit dan jika ia disapukan di kawasan yang berkenaan, kulit akan bertambah licin.
Nota : Anda boleh menguji keberkesanan losyen ini dengan cara berikut, Sapukan losyen ini di kawasan kulit yang kasar atau berkedut , setelah 2 jam( kering) basuh dan lap hingga kering. Anda akan dapati kawasan sapuan kulit tadi menjadi licin bersih( kurang kedut). Ini membuktikan losyen Kamar Sutra ini mampu meremajakan sel-sel kulit anda.


KELEBIHAN

Selain ia dapat mengecutkan /grip pada bahagian pintu faraj, ia juga mampu menanggalkan sel-sel kulit mati dan menjadikan kulit terasa licin selepas menggunakannya.
Manjakani yang terkandung dalam losyen juga mampu merapatkan lapisan-lapisan tisu vagina dan pada masa yang sama, memulihkan kelembutan dan meremajakan saraf-saraf dalam faraj, oleh itu aktiviti seksual lebih menyeronokkan.

Lain-lain kegunaan

Menghilangkan kedut

Anda boleh juga menggunakan losyen kamar sutera ini di mana-mana bahagian pada anggota badan untuk menegangkan kulit dan menghilangkan kedut seperti di bahagian dahi muka, bawah kelopak mata, siku dan belakang jari.

Menegangkan kulit

Losyen kamar sutera ini juga boleh digunakan sebagai penegang payu dara, caranya sapukan rata pada bahagian berkenaan dan biarkan sehingga kering(tidak merbahaya jika termakan).

4 comments:

  1. Berdasarkan petikan ini menunjukkan anda tidak berminat dengan jawatan PROMOTER? Saya tengah belajar daripada buku bagaimana nak menjawab panggilan telefon dengan cara yg paling sopan dan berkarisme sebagai usahawan Bio Asli. Mungkinminggu depan nama saya akan terpampang di dada Metro sebagai PR yang baru di kawasan Pt Sulong. Sekarang anda akan lebih berjaya, jika dapat melantik 2,3 orang PROMOTER. iNSYA ALLAH.

    ReplyDelete
  2. Actually MS kalau I masih bujang mungkin I akan menyahut cabaran tu tetapi disebabkan I ni terlalu banyak komitmen... tu yang masih dlm proses berfikir lagi tu.

    So far belum diskus pun dgn my hubby but I already know the answer sebab tu I never ask.

    ReplyDelete
  3. x mintak izin boleh kene saman ni..
    agak2 RM 2 juta ok x

    ReplyDelete
  4. Kita wakilkan BB je la Mei.. Dia tak perlu minta izin dengan sesiapa... kuasa veto.. pompuan ni lain.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...