Wednesday, April 15, 2009

RAHSIA SUAMI GAGAH PERKASA - PAHLAWAN GEMILANG - KKD


Masalah mati pucuk? Ejakulasi Pra-Matang? Masalah Prostat & Genito-Urinari, Masalah S**s Wanita, Mati Haid.....
Atas permintaan seseorang... hari ini MM terangkan apa itu KOPI KELAPA DARA...
Ramai isteri yang telah menghadiahkan kopi kelapa dara ini kepada suami mereka... Mengapa? Anda cubalah dahulu... anda pasti tahu khasiatnya nanti... Isteri akan ceria luar biasa jika suami anda menikmati kopi kelapa dara yang POWER ini...

Bagi mereka yang sihat- Cara penggunaan. Disarankan meminumnya 1 kali sehari ketika atau hendak "bersama" pasangan sahaja.

Sebaiknya isteri juga minum 1 bancuhan Kopi Kelapa Dara pada hari hendak bersama. InsyAllah anda dan pasangan akan lebih bersemangat dan bertenaga.

Ianya juga baik bagi usaha-usaha untuk memperolehi zuriat. Sekadar mencuba... rezeki Allah yang menentukan.

KENCING MANIS

Tempoh Pembersihan : Sebelum mula mengambil produk ini, periksa tahap kencing manis. 1 peket kopi untuk 1 hari selama 1 bulan, selepas makan. Jika tahap kencing manis tinggi, makan 2 peket untuk setiap hari. Makan selama 3 bulan. Periksa semula tahap kencing manis.

Tempoh Penjagaan : 1 peket selang sehari. Jika tahap kencing manis tinggi, makan 3-4 kali seminggu.


Mati Pucuk, Ejakulasi Pra-Matang, Masalah Prostat & Genito-Urinari, Masalah Seks Wanita, Mati Haid

Tempoh Pembersihan : 1 peket setiap hari ,sebelum makan selama 1-3 bulan

Tempoh Penjagaan : 1 peket selang sehari.. Minum lebih banyak air.


LUMPUH

Tempoh Pembersihan : 1 peket setiap hari selama 1-3 bulan.

Tempoh Penjagaan : 1 peket selang sehari.. Minum lebih banyak air.


MANDUL

Tempoh Pembersihan : 1 peket setiap hari, selama 1-3 bulan. Untuk suami & isteri.

Tempoh Penjagaan : 1 peket bila perlu


TEKANAN DARAH TINGGI

Tempoh Pembersihan : Sebelum mula, periksa tahap tekanan darah. 1 peket setiap hari selepas makan selama 3 bulan. Periksa tahap tekanan darah jika perlu.

Tempoh Penjagaan : 1 peket selang sehari.. Minum lebih banyak air.


KESAN RAWATAN AWAL (PENYEMBUHAN)

Biasanya selepas mengambil Kopi Kelapa Dara, anda mungkin mengalami suatu keadaan yang tidak selesa atau lebih teruk dari sebelumnya. Jika ini adalah apa yang anda alami, jangan bimbang kerana keadaan ini dipanggil kesan rawatan awal. Teruskan mengambil kopi ini. Secara umumnya, selepas beberapa hari, ketidakselesaan ini akan berkurangan setiap hari. Anda akan lebih bertenaga dan keadaan anda akan menjadi lebih baik selepas itu. Walau bagaimanapun, jika masalah ini berlarutan untuk satu jangka masa yang panjang, anda dinasihatkan agar berhenti dahulu mengambil herba ini dan dapatkan nasihat doktor.

Kesan rawatan awal ini terjadi akibat proses penyingkiran toksin yang terkumpul bertahun-tahun dalam badan. Kini toksin menjadi bebas daripada tempat simpanannya dan memberi kesan kepada tubuh dalam daya yang menyeluruh. Apabila proses penyingkiran telah berjaya disempurnakan, kesihatan badan anda akan bertambah baik. Dalam pada itu, anda perlu minum lebih banyak air untuk membantu proses pembersihan dalam badan. Kesan rawatan awal ini dikenalpasti dalam semua sistem penyembuhan semulajadi. Dalam perubatan tradisional cina, ianya dikenali sebagai hukum pemulihan (law of cure).

Untuk diskaun hampir 30% : sila daftar menjadi AHLI dengan keahlian PERCUMA di : http://www.bio-asli.com/daftar.asp?id=sam73

No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...