Tuesday, October 27, 2009

I DID IT MY WAY....

PERUTUSAN PENGARAH URUSAN BIOASLI.COM


Anda sebenarnya dilahirkan sebagai manusia merdeka yang bebas menentukan jadual waktu hidup anda sendiri dan sepatutnya hanya takut dan taat kepada Allah s.w.t sahaja. Anda juga layak menjadi JUTAWAN tidak kira anda tinggal di mana, ada atau tiada Ijazah. Jangan memperkecilkan keunikkan diri anda yang diciptakan oleh Allah Yang Maha Esa. Hargai dan yakinlah kebolehan diri anda sendiri. Kenali kelebihan itu, perbaiki dan berterusan berusaha serta hanya memohon kepada-Nya untuk menjadikan anda JUTAWAN yang takwa dan zuhud. Percayalah Allah s.w.t Maha Kaya dengan perbendaharaan- Nya, jika keseluruhan makhluk meminta, tidak sedikit pun mengurangi perbendaharaan-Nya. Dan ianya adalah percuma....Ingat , kesudahannya kepadaNyalah kita akan dikembalikan. Dunia ini hanyalah tempat senda gurau...1 hari di akhirat bersamaan 1000 tahun di dunia. Jika kita hidup 70 tahun ianya bersamaan 1 jam 40 minit sahaja. Oleh itu jadilah Jutawan di dunia & akhirat.

Jgn lupa daftar PERCUMA di :
http://www.bio-asli.com/?id=sam73

2 comments:

  1. Sam...

    "JIKA TAK SANGGUP BERKORBAN,USAH BICARA SOAL KEJAYAAN"

    "HIDUP ADALAH PERJUANGAN"

    "SESIAPA YANG GAGAL MERANCANG,BERMAKNA DIA SEDANG MERANCANG UNTUK GAGAL"

    Itulah antara kata-kata hikmat yang masih tersemat di dada ini.

    Rebutlah peluang, jika ada yang lebih mudah daripada BIO-ASLI masuklah dan buat betul-betul macam adik MM yang sorang tu, khabarnya ke sana-sini mencari prospek.

    Namun pengorbanannya, sianak sudah sukar untuk menemui ibunya. Jadi, yang terbaik setakat ini masih BIO-ASLI kerana SAM tidak perlu berenggang dengan anak-anak Sam.

    ReplyDelete
  2. Yes.. just I said earlier... I DID IT MY WAY.. pusing terbalik terpusing terbalik.. end up kat BIOASLI jugak rasanya yg so far so good, so far so easy dan tak memeningkan kepala aku. Tambahan pulak byk dpt sokongan bukan saja dr UPLINE but my DOWNLINE as well.. tu yg makin kuat semangat tu.

    Hebat2 la downline aku ni.. Mungkin mereka dah nampak akan mudahnya biz ni untuk dikembangkan walau hanya mengadap PC.

    T.kasih kat semua downline aku tu ya, tak kira walau di mana berada, di KL, di Penang, Melaka, Kelantan dan JB.. Moga you all terus sukses. Love you all!!!

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...