Wednesday, November 11, 2009

I SHOULD BE SO LUCKY.....

I SHOULD BE SO LUCKY.. nyanyian Kylie... suka lagu tu...

Siang tadi MM memang busy sikit.. pertama sebabnya.. MM kena betulkan balik link2 web bioasli UK tu.. sebetulnya.. caranya ialah :

Mula-mula kita buat BELIAN RM50 (dpt tonik rambut dgn satu lagi kapsul kelapa dara) khas untuk VIPkan UK ni.. (BIOASLI peringkat global).. dgn pembelian ini juga layak untuk maintain plan A,B dan C bagi bulan tersebut. Pastu...

1) kita ambik dulu link UK kita tu mcm MM ni link ialah :
http://www.bio-asli.co.uk/?ref=sam73

2) Pastu daftar ID lain under link atas tu... MM buat nama LUCKY.. biar betul-betul lucky.. ada kenangan di sebalik perkataan LUCKY ni sebenarnya (lain kali la cerita).. so, id link yg harus diwar-warkan di setiap blog MM ialah :
http://www.bio-asli.com.uk/?ref=lucky

3) ok senang jer.. pastu gi la antar email kat mat saleh2 yang selalu kacau kat email kita tu.. eh MM banyak email yang sengaja tak delete sbb dah banyak sangat.. tak kuasa.. rupanya ada hikmah di sebaliknya.. pastu arini pulak tetiba ada mat saleh sesat.. kata nk mintak kerja.. so apa lagi... mmg sesuai sgt la tu...


MM pun antar la link ni jugak http://www.bio-asli.com.uk/?ref=lucky suruh dia mintak kerja kat situ.. hahaha

4) Ok.. pastu cari lagi downline seramai 5 org utk VIPkan produk UK ni, 5 sahaja... tak susah pun.. 5 org..bukan 50 org. Kat Hi 5 ada.. kat Tagged ada, Fb ada.. ah ramailah org kat donia ni.. pastu bila diorg beli tu.. automatik org tu dah maintainkan untuk kita pd bulan tersebut... Betul kata MS.. Jika mat saleh ke.. mat negro ke, pak arab tu beli, kita dapat 10%. Jadi kalau dia beli satu set 20 DOLLAR , dapatlah kita RM 8.00, Habis kalau ada seribu yang beli bawah kita...tak ke jadi RM 8000!!!!!!! Yihaaa!!!

I should be so lucky...
Lucky lucky lucky
I should be so lucky in love

I should be so lucky
Lucky lucky lucky
I should be so lucky in love.... la la la la...... yea!!!! mari kita enjoy!!!!!

No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...