Sunday, December 20, 2009

Jana Pendapatan Melalui Internet Dengan Bisnes On Line Dari Rumah

Bisnes on line dari rumah.

Sesiapa yg duduk area JAY BEE yg belum join BIOASLI, sila daftar di : http://www.bioasli.com/?id=sam73 daftar adalah PERCUMA.

Sebabnya.... ada beberapa orang pelanggan di sekitar JB yg terputus bekalan OIL31 (minyak power untuk suami) yg memerlukan khidmat anda untuk mendapatkan minyak mustajab tersebut secara byhand. On line dia tak mau katanya... mungkin orang tu ada masalah paranoid agaknya... sukar untuk percayakan orang... hehehehe... sorry... sib baik aku pun tak tau sapa bakal pelanggan yg MS maksudkan tu.

Ada sorang kawan MM pun dia kata nak order kapsul kelapa dara secara byhand sebab sejak makan kapsul yg pertama tu badannya jadi segar.. ni nak order lagi. Bukan MM tak nak tolong dia... rumahnya pun jauh lagipun sebab konsep bisnes MM kat ruangan ni ialah BISNES SECARA ONLINE... masalahnya mak orang ni dia kata dia malas nak bank in duit sbb takde on line banking.

So, sesiapa yg berminat nk berurusniaga face to face dgn makcik dan pakcik yg MM sebutkan di atas tadi silalah daftar sekarang ya. Selepas anda daftar dan mengaktifkan VIP anda, MM akan umumkan contact number anda kepada para pelanggan tadi.


p/s: mmg ada sesetengah org terlalu paranoid... ada juga yg sangka BIOASLI ni scam.... hehehe.. takde scam-scamnya makcik oiiii.... lagipun bisnes ni ada produk, lain ler just tunjuk figure2 je..... RM10 pun dah bleh claim masuk akaun kita... boleh claim seminggu sekali. Lagipun muka kita ada kat ruangan ni .. nak lari ke mana kalau kita takut benda ni satu penipuan. InsyaAllah... so far so good dear. Order ON LINE pun barang akan sampai asalkan alamat anda tu ditulis dgn betul. No worries.

Bagi anda yg berada di sekitar MELAKA boleh hubungi IEZMAstyle : 017 6265179

1 comment:

  1. T.kasih kpd Puan A yg baru join tadi... tapi sayangnya beliau duduk kat area Kulai pulak. Takpe.. mungkin bagi client yg dari Kulai boleh la mendapatkannya dari Puan A. Tak sampai hati nak menyusahkan Puan A hantar sampai ke JB pulak. Takpe... kita tunggu lagi nanti.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...