Saturday, May 15, 2010

APABILA KITA NAK TAHU BAGAIMANA MUKA AWEK KITA BILA TUA...lihatlah pada ibunya..

Teringat tak iklan tu? Kalau you all nak tengok sejauh mana "cun"nya awek you tu di hari tuanya... pandanglah pada wajah ibunya....(tu bagi yg seiras ibu la)... anak2 I semua seiras ayahnya... macam mana tu?

Elok le tu seiras muka ayahnya... baru le "sejuk" sikit......... teringat I sorang kawan I tu... masa tu dia anak dara trang tang tang lagi....

"aku nanti kalau ada anak... aku nak anak lelaki je.. aku tak mau anak pompuan...nanti kalau dia lebih cantik dari aku... aku jelous..." lol....

ok..........tak payah you nak susah2 ngendap macam mana rupa ibunya.... ngendap je kat sini kalau nak tahu macam mana rupa dia 20 tahun lagi.. ni pun I tahu dari si aishah.

tengok le hasilnya ni............

?
?
?


Ni le namanya NENEK MIRROR...... itu pun kalau umur I panjang sampai 20 tahun lagi..memang ada iras-iras muka emak I time sekarang...tak caya tanya la Matsomherbs.

Betul tak kakakku yg sedang mengendap? Kak Minolad.. betul kan muka aku 20 tahun lagi dah seiras muka emak time sekarang??? miracle mesin scanning ni.


I nak cek muka my IRP plakss... byeee..

5 comments:

  1. betol tuh...mcm iklan ape tuh yg dafi ngn amani tuh...

    ReplyDelete
  2. Wahhhhh hari ni kan Blog MM..jadi pilihan BEN ASHAARI lah...tahniah....

    ReplyDelete
  3. Thanks Mama... MM pun baru perasan sebab Mama cakap ni... tak sangka pulak terpilih. Thanks Ben!!

    Hany... Ha iklan tu la...tp lupa iklan apa tah tu ya...

    ReplyDelete
  4. merahjamboo ~ cuba la...then tunjuk pd hubby...pastu tanya "syg lg tak klu muka kita dh jd mcm tu?"

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...