Tuesday, May 11, 2010

BACKLINK MAMPU MENCECAH 6JUTA DENGAN HANYA SATU ENTRY!!!

Terbaca di blog uncle, then I malas nak fikir fungsi dia macam mana, yang penting benda ni FREE dan tak menyusahkan orang/mengganggu masa kerja I, so, I pun buat je la kot2 betul BACKLINK BERANTAI ni mampu memberi rantaian berjuta orang...... (tak mustahil la kot kalau kita buat benda ni ikut syarat2 spt di bawah.....).......... so, apa kata kita turuti langkah2 berikut....pastikan jgn ada yg tertinggal.....


1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini.
Kemudian beri tajuk yg menarik.
2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini
untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.


  1. 1.Tintalughahwi
  2. 2.Igauan
  3. 3.Ad-dai’
  4. 4.kakngah
  5. 5.zlh@n
  6. 6.LYAfrina
  7. 7.download mp3 percuma
  8. 8.bℓog buðak χ-nakaℓ ♂
  9. 9.Cara hidup baru abad 21
  10. 10.Bila Aku Menulis Blog
  11. 11.~ApekpunyaBlog~
  12. 12.My Big Family & Friends
  13. 13.ABCMILO
  14. 14.uncle
  15. 15.miss mirror



PERATURAN
1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.
Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1,
yang No.3 jadi No.2,
yang No.4 jadi No.3
dan seterusnya.
Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

2. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu.Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:


Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

MENARIK BUKAN??? So..... apa tunggu lagi...

4 comments:

  1. menarik, menari sehari dapat 1000 pun dah kira besyukur dah.. juta!! aduhh tak dpt nak bayangkan dengan kata2, tapi masih tak berapa pahamlah.

    ReplyDelete
  2. kak maria cuba la... rasanya ada logik jugak tau benda ni can really work.. bygkan klu sorang baca buat benda ni..pastu esok ke lusa ke ada yg terbaca lg...buat perkara sama sampai berangkai2..

    nk senang phm mcm ni... akak copy je semua no. 1 - 15 tu masuk blog akak..then pastu akak DELETE nama pertama tu..yg nama TINTALUGHAWI tu..

    Pastu yg no. 2 tukar jadi no. 1...pastu masukkan nama akak kat bawah nama MISS MIRROR tu...dgn URL sekali.. ha tu je..

    Pastu buat la entry..ckp la benda ni dpt dr blog MISS MIRROR...bla3..

    ReplyDelete
  3. maknanya no1 terkeluar... no.2 jadi no.1.. ok katakan no.2 tu blog si Amin jadi kita nak linkkan Amin tu denga url Amin.com ke?? pastu..... n0.14 MM dengan url MM.blogspot.com dan n0.15 asmaria dengan url edarannama.bspot.com...

    ReplyDelete
  4. ya...betul tu K.Maria... semua kena linkkn URL memasing kt situ...klu tak mcm mana org nk KLIK...copy paste je dr blog saya ni...semua tu dh ready dgn URL masing2...

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...