Thursday, May 13, 2010

CREATIVE BLOGGER AWARD DARI CIK FIFI KITA




T.kasih kepada Cik Fifirahmat ~ url u senang je rupanya nk ingat ya dik... Fifirahmat dot blogspot dot com............ akak ni kdg nk copy paste url org kan ( masa nk buat entry dan bercerita ttg sesorg blogger tu) .... mcm ambik masa sikit nk copy paste URL.... ditambah dgn keuzuran dan ke"veteren"an laptop akak ni... tu yg kdg main redah je bila nk buat entry tak sertakan sekali back link.... punca2nya sbb "kelupaan" URL la tu...

Creative Blogger

Sebenarnya kan Fifi.... akak tak sangka tau akak ni layak untuk menerima award ni... CREATIVE BLOGGER AWARD!!!!! Alahaiiii terharunya akak.....seramai2 makhluk kat dunia blogger ni akhirnya akak jugak yg ko pilih........ya Allah....nak nangisnya akak..... sebab apa yg tertulis dlm award tu ialah... (baca pengertian simbolik pada logo berkenaan menurut pihak juri award) :-

PENSIL YANG BESAR: Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda, dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.

Oh ya ke? Beliau yg menilainya... bukan saya ya puan2....t.kasih Fifi....sekali lagi..you really make my day!!!

FILEM BERGERAK TANPA HENTI: Menunjukkan bahawa award ini di FOWARD kepada bloggerist yang betul-betul layak menerima.

Alahaiiii.........perasannya akuuu..tak sia2 aku menggedix.....

LOGO BULAT BERKELIP-KELIP: jika diperhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. ini membawa maksud, anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.

InsyaAllah....


p/s: untuk maklum balas penerima award ini, ikhlaskan hati untuk membuat entry berkenaan award ini, dengan kreatif dan penuh estatik, beserta foward kepada 5 orang yang betul-betul layak menerima award ini. anda juga boleh meletakkan award ini, di side bar, atau dimana-mana yang dirasakan bersesuaian.

Nak kena forward pada 5 ORANG BLOGGER CREATIF??? uoll pilihkan utk I boleh tak??? Senarai ada di bloglist sebelah kanan anda......... maklum le... I ni bab2 jd juri ni mmg lemah sikit.... belum habis menuntut ilmu dgn Kak Ogy...


4 comments:

  1. congrat MM, so boley la belanje i mcd..hahaha,ape kah!

    then, keep ur good work!!
    tc..

    ReplyDelete
  2. thanks Bubbleshop... I sebenarnya jelous dgn pix2 yg u snap kt blog u tu... sgt kreatif..siap kt semak samun lg.. bila la nk jadikan I model u ni..model kerepot.. hahaha..

    belanja MCD? nt tunggu after press conference bila dah ambik award ni kt stage .. kih kih kih...

    ReplyDelete
  3. hehe, thank you for the super quick respond akak!!! akak mmg blogger yg kreatif

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...