Thursday, October 14, 2010

I nak minta maaf....

I nak minta maaf kepada cik puan yang bertanya tentang produk kebahagiaan rumahtangga melalui email I baru-baru ini sebab lewat membalasnya... Almaklum ler... I sangka macam I dah lupuskan alamat email dari blog ni, tak sangka pulak ada yang masih dapat mengesannya... Thanks le puan sebab susah payah bertanya....dari mana ya dapat email address tu?..... (bukan apa... dulu I memang ada publishkan.. dah tu makin dibiar makin byk plak spamming datang.. tu yg I gugurkan email address tu dari blog Miss Mirror).. so, jika tak keberatan......... apa kata Cik Puan layankan diri di :

http://www.bioasli.com/?id=sam73

Nama produk tersebut ialah Losyen Kamasutra..... memang meletops!!!!!!!! You nak jual pun boleh... just daftar je kat web tu... daftar PERCUMA.


Ok young lady.......... do help yourself ya!!!! I tengah sedih ni... TT _____ TT .... nak tumpang sedih dengan I tak? Klik la bawah ni ya..... huaaaaaaa............ Hilang sudah sakit kepalaku menonton videoclip dari Shairul dot com ni.... sebab sedih sangat.


KLIK SINI UNTUK BERSEDIH. :(



mari menangis sama-sama..............
***************************

Dingin malam tirai kenanganku
Menyerlahkan sekurun ingatan
Terciptalah rimba kehidupan
Percintaan dalam perjuangan

Kesetiaan sebagai bekalan
Bisikan penuh pengharapan
Tiada garis dapat memisahkan
Segalanya kudratMu Tuhan

Alam bagai mengerti
Segala yang terjadi
Embun menitis panas simpati
Pertemuan tiada awal akhir

Perutusan berdarah ku terima
Gugur kuntum di tengah halaman
Medan ini kurasakan sepi
Terpaku pilu

Ku semaikan pepohon kemboja
Yang bunganya adalah hati ku
Semadilah dalam kedamaian
Semangatku tetap bersamamu

Kan kuusung oh! jenazah cinta
Semadikan nisan kasih suci
Semangatmu tetap bersamaku
Selama pasti

Debu malam meragut kenangan
Menyedarkan dari lamunanku
Percintaan dalam perjuangan
Kau abadi Srikandi Cintaku

2 comments:

  1. nape MM sedih ni...selalunya hepi2 je?

    ReplyDelete
  2. Gee ~ sedih la tengok video tu... sgt sedih.. T __ T.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...