Thursday, March 24, 2011

Elizabeth Taylor Meninggal Dunia


Berita lengkap sila klik sini. I sedang menghayati gambar-gambar beliau yg jelita klasik ni... susah zaman sekarang kita nak jumpa wajah2 ayu klasik macam ni (maksud I ketika beliau muda). Eh malam tadi menonton cerita Pontianak Kg...(ah lupa plak tajuk), si Erra Fazira berlakon... suka tengok wajah Erra dalam drama tu... memang klasik2 gedix sesuai dengan wataknya dlm cerita tu... tak abis tengok sebab takut stay sesorang kat hall tu.. ternyata Erra masih berjaya mengekalkan kejelitaannya dalam usianya yang hampir tengahari (belum senja lagi). Apakah rahsianya ya?



sweet .. mcm Sofea Jane


eh... macam
Julia Rais...


macam Tok Pah kita....

Tok Pah kita...


yg macam muka I takde ke?? :D

Serba sedikit tentang Elizabeth Taylor :

1) Meninggal pada usia 79 tahun
2) Serangan jantung
3) Difahamkan beliau adalah best
friend kepada MJ

Takziah buat keluarga beliau walau di mana jua berada.
Farewell Ms. Taylor, you will be missed.










6 comments:

  1. Yes true, best friend to MJ - me lah tu..hak hak hak..perasan... :)

    Michael Jackson kan..??heheee

    ReplyDelete
  2. dah meninggal..... sedih sikit la....

    ReplyDelete
  3. freaky x kenal pon sape die tu.

    ReplyDelete
  4. MYRA - haha.. betul la tu.

    TASHA - ramai dah artis lagenda meninggal..

    FREAKY - ish.. nampak na u ni muda sgt.. tak kenal artis veteren. Dia ni pernah berlakon crita Cleopatra.

    ReplyDelete
  5. ha'a Fie....nenek akak dah ninggal.. sob sob sob..

    p/s : nampak Fie baru teringat.. mata nenek ni ada iras2 mata Fie sikit.. tinggal lg mata dia kaler biru.. cayalah! pwewitt...

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...