Monday, July 2, 2012

Kalau dah Sharifah Sofia yang cantik pun dah bertudung....

Kalau dah Sharifah Sofia yg cantik mix blood pun dah bertudung... napa pula aku tidak... 

Tahniah ya Sofia.. dan tahniah juga buat anak sedara IRP si Eiys, 7.. yg baru je berhijrah.. :D... moga istiqamah hendaknya Mama Long doakan. 





May Allah ease the way for you...

Bukan kau dah bertudung ke Sam?. 
Ya la... aku memang dah bertudung pun.... tapi dah terlampau lambat.. 23 tahun masa tu.. (mujur je Allah bagi aku umur panjang ek?).

Adehh... napa la aku busy ngapdet blog ni... padahal kerja2 rumah blom settle lagi, dah la buat snow cheese pun hancuss... hee tak best betul arini..  any idea dengan ikan, nak masak apa yg best?.


p/s :   Terhutang satu entry dgn Wani - nak buat entry  pasal Raja Farah... tapi blom sempat lagi.  

older post :  Restoran Makanan Laut REMAJA, Jay Bee

14 comments:

  1. alhamdulillah..dia pun dah pakai tudung...makin berseri2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik kan dia Linda... nampak lebih kemas.

      Delete
  2. Alhamdullilah... Yang lain bila lagi yer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah akan bertambah lagi bilangan tu MM rasa.. matahari pun dah nak terbit dari barat ni JS.. seram!

      Delete
  3. Alhamdulillah, ramai dah buat transformasi ke arah yg lebih baik, moga-moga dunia ini aman damai.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.....bertambah artis bertudung.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya, alhamdulillah. Semoga Allah memudahkan perjalanan hidup mereka.. Ameen.

      Delete
  5. alhamdulillah, sorg lagi artis dah berhijrah :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah dah bertudung dia akhirnya.. Cantiknya dia..

    ReplyDelete
  7. orang memang dah cantik, bila bertudung nampak sangat sweet dan sopan. baru la sejuk mata memandang :D
    takpe MM, kalau hutang tak sempat bayar saya halalkan. ngeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. No worries, insyaallah akan dibuat gak nt entry pasal Raja Farah tu..

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...