Thursday, April 25, 2013

Alhamdulillah.... selamat kau Norman Hakim



Sangkakan I  si Memey bertudung sesaja sebab nak gi sekolah anak si Abby, rupa2nya satu penghijrahan lepas dpt mimpi.  Bagus la tu Mek.   Itu tanda kita sayangkan somi kita.      Hidup kita kat dunia pun bukannya lama sgt.   Lagi2 kita yg dah kawin ni, apa lagi yg nak dikejar. 

Eh!.  Cam tak percaya pulak aku, bleh pulak hilang marahku pada si Norman and Memey ni... kwang3... (eh apa hak aku nak marah diorang plak ek?.   Sedang si Abby pun penyudahnya dah restu).   Norman ni sebenarnya yg I tau dari keturunan yg baik2.. itu yg I tau la dari sumber2 terdekat sbb family dia ni kan mostly org2 Bee Pee.  So, bagus la kalau Norman pun  penyudahnya dah jadi suami yg soleh dan sentiasa mengharapkan penghijrahan seorang isteri.    Harap2nya begitulah.      Sama2 la kita mendoakan yg terbaik buat mereka..   Aamiin.


kita dah upload banyak lagi koleksi2 untuk Mak Buyung 
di SQA Toi Galery.. semua dgn harga LELONG!
Cepat!.  Stok limited.

6 comments:

  1. semoga berbahagia lah mereka hendaknya, amin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin. Kesilapan silam jadikan pengajaran.

      Delete
  2. dah tak berlakon si memey ni yer...tp takpelah..tak rasa kehilangan pun...

    ReplyDelete
  3. Bila dah menutup aurat segalanya nampak comelkan MM...

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...