Sunday, November 10, 2013

6 tahun dikebumi, hidup semula? (2 video)



Pak Jaga lupa beli sarapan, pengsan DIBELASAH isteri?. Ish ish ish............. Segedix mana pun kita, jgn la sampai jadi "Kuing Control".... :D. Kalau malas sgt nak masak, magee kan ada..... keh3. Beli karipap frozen pun memudahkan tau!.


Kita pun tak tau apa masalah dalaman mereka. Mungkin bini tgh mabuk ngandung, kebulur dsbnya. Ada baiknya kita jadikan ikhtibar je.. Sbg proses penginsafan, mari kita tonton video2 ini puan2. Ai seram jugak menontonnya tadi, "roomate" pulak tgh tido. Anak2 pun dah lama dibuai mimpi. 

Video no. 2 tu, rasa2nya.... tajuk dia salah la kot. Menurut komen2 kat situ, si mati hanya sempat dikebumikan beberapa jam, pastu hidup balik.. bukan 6 taun.






Perkuburan yg terlibat dgn expressway Segamat-Tangkak yg telah digali semula utk pemindahan. Didapati ada 3 jenazah yg masih elok dan utuh walau dah  lebih 7-11 tahun dikebumi, kain kafan tu masih berbau wangi.  Subhanallah.


Video no. 2 ni rasa2nya berlaku di Indonesia.    Dah dikebumikan, family si mati mendapat mimpi, lalu menggali semula kubur dan ternyata "si mati" masih bernafas.

Selamat menonton..


  


"SESUNGGUHNYA MATI ITU BENAR, SYURGA NERAKA ITU BENAR"

6 comments:

  1. yg video ke2 tu kak sam, saya baca kat komen tu mcm2 ayat yg kluar...huhu
    apa pun allah maha besar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. BK - Ya Sis, Allah Maha Besar.. jika Dia kata jadi.. maka jadilah.

      Delete
  2. dalam pada kebulur tu larat pulak bawak motor gi belasah laki..baik bawak moto tu gi drive thru...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ye ke Nafisa?. I tak baca abis pun...
      Mintak jauhkan la dpt menantu camtu.. kesian anak lelaki kita hehehe..

      Delete
  3. kejam sungguh bini pengawal keselamatan tuh...gengster..
    kalau dh mengidam sangat, ajak la husband tu makan terus kat kedai..sampai dibelasahnyerrr suami tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sib baik kita tak mcm tu ye Linda... kekeke..

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...