tag:blogger.com,1999:blog-636073541334262703.post6680001963956670589..comments2024-03-27T18:35:05.106+07:00Comments on Miss Mirror: PETUA MELAZATKAN SUP???Miss Mirror a.k.a Samhttp://www.blogger.com/profile/16371409107895438354noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-636073541334262703.post-84108174363728197102008-12-02T21:05:00.000+07:002008-12-02T21:05:00.000+07:00Air? Maksud ko.. kuah tu..selalunya dia akan menyu...Air? Maksud ko.. kuah tu..selalunya dia akan menyusut, so pandai-pandailah tambah dan bila dah nak angkat tu perasakan garamnya. Selalunya daging beku ambik masa 1 jam untuk masak.<BR/><BR/>Untuk ayam pencen... he he he aku xpernah msk.. tp ayam yg besar tu apa nama? Ayam turkey? Yg tu aku pernah msk sekali...ya Allah kerasnya.<BR/><BR/>Ada petua orang2 tua perturunkan iaitu membubuh daun nangkaMiss Mirror a.k.a Samhttps://www.blogger.com/profile/16371409107895438354noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-636073541334262703.post-11103997337514077982008-12-02T15:40:00.000+07:002008-12-02T15:40:00.000+07:00air mcm mana OC? aku try bt dengan ayam pencen ari...air mcm mana OC? aku try bt dengan ayam pencen ari tu, konon bolehlah rebus/masak lama sikit, boleh dimakan tp tak boleh dijual, faham2 ajelah...<BR/><BR/>p/s: adakah aku hanya layak untuk lempeng dan cekodockbainhttps://www.blogger.com/profile/08550571946200438226noreply@blogger.com