Wednesday, January 17, 2018

Birthday 7 hari 7 malam - Day 2






Kain sedap.. tp tak sampai 4 meter each, nak buat apa ye?.  Kalau combine 2,2 jadi sehelai baju kurung.. sepadan tak?.

12 comments:

  1. macam cantik juga kalau digabungkan tu, yang bunga kecik2 tu jadikan baju yang satu lagi tu buat kainnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeyy!. Akhirnya ada yg ckp cantik digabungkan. Hihi.. T.kasih Mama AA atas idea.

      Delete
  2. Bestnya sambil siar siar dapat lihat kangaroo. Macam nampak ayam jaguh merayau rayau kat kampung Malaysia ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak semua tempat ada kangaroo Ibu Zaid. Kena rajin merayau2 ke certain2 tempat je.

      Delete
    2. Kalau wallabee dan beruang koala macam mana pulak? Dingo? Tasmanian tiger tu dah pupus kan?

      Delete
  3. kain yang ada rose tu sweet sangat :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Ann... sbb tu saya sanggup beli walau tak cukup meter.

      Delete
  4. kain tu boleh jahit buat blouse, pakai ngan skirt ^_^

    ReplyDelete
  5. kalau e'in baik buat blouse kak.. hihi

    ReplyDelete

Komen anda adalah tanggungjawab anda sendiri. Admin blog tidak akan bertanggungjawab atas komen yg berbentuk umpatan atau kejian.