Sunday, January 21, 2018

Uniform Sekolah Anak Bujang

Eh!. Lupa la..
Sebelum basuh uniform2 jejaka hensem sorang ni, kena snap dulu.
Senang in future nak refer..
Pastu senang dorang nak kenang jasa
kedua orang tua yg telah banyak berkorban ni ha.


Mereka masih cuti lagi..
Kalau kat Malaysia, anak2 uollz dah lama naik sekolah kan?.



Uniform2 ni beli kat Malaysia..
2 lengan pendek (summer) dan 2 lengan pjg (selalu pakai time winter).
Tapi kadang2 pakai tak ikut cuaca..
Lagi pun ada uniform jaket yg kena beli kat sekolah yg sesuai utk cuaca2 sejuk.
Shashal ni jenis tahan sejuk tak macam mamanya.

Ok lah,  lepas basuh nak gosok plak..
Prepare awal2 supaya nanti tak monday blues sangat.

Azam mama tahun ni...
Nak masak bekal yg lebih sedap2..
dari tahun lepas.. supaya anak2 terus membesar dengan ceria.
Wahaha..
Aamiin..


5 comments:

  1. Bawa bekal confirm lebih bagus kerana home made terjamin kebersihan dan rasanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kantin sini dijamin bersih dan sedap sgt cuma kat sekolah anak saya agak mahal.

      Delete
  2. Sekolah di sana pakai baju sama macam malaysia ke sis?

    ReplyDelete

Komen anda adalah tanggungjawab anda sendiri. Admin blog tidak akan bertanggungjawab atas komen yg berbentuk umpatan atau kejian.