Thursday, February 1, 2018

Shopping tudung dan kelengkapan diri di Malaysia

Betapa cintanya ku pada tanahairku Malaysia sehingga segala kelengkapan diri kalau boleh diimport dari sana.  Ahakz!.

So... bila anak3 balik sana aritu.  Maknya pun apa lagi?.  Berkirim bagai ler.



Pandainyaaa  Kak Ida buat kejutan ye.  Sangkakan IRP tak sempat ambik baju2 raya yg ai tempah ni.  T.kasihhhh...



Lawo2 belaka kakak ipar ai jahit.. termasuklah kurung Kedah yg sgt selesa dipakai.

Kata abg ai, Mat Som pada si Ain...  

"Pelik2 kain Mak kau tempah.  Yg maroon ni  mcm kaler org tua."


Hahahaha...


Tak kisah lah kaler org tua pun. Itu je yg terjual masa tu kat Bazaar Madington. Tapi hang tengoklah nanti bila dah ku pasang labuci blink2!.   Nescaya akan terpegun!.  


Trusted2 seller pun ramai di Malaysia tu.
Sempat lah oder on line 2 helai bokitta (Al hamra dan floating)  semasa dorang di sana.  Satu dah selamat diterima, 1 lagi masih terapung2 di pejabat poslaju.   



"Floating" bokitta ni yg masih on de way!.  Salah2 sendiri sebab oder last minute.




-->



.write( "
" );
        (function() {
                var nn = document.createElement('script'); nn.type = 'text/javascript';  
                nn.src = '//eccdn1.synad3.nuffnang.com.my/lr.js';  
                var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(nn, s.nextSibling);
        })();


                     
Dalam pada tu... ada juga item2 yg harga mencanak naik!.  Beza sungguh harga  dgn kali terakhir ai kat sana, 3 thn lepas. Tapi tidaklah ai ralat membelinya.. sebab kualiti barangan2 "tuuuut" kat Malaysia memang memuaskan hati.  Kawan2 ai kat sini pun oder dari sana. Pelik kan?.   Happy kemahen dia dapat b** dgn harga cuma 10 dollar.  


No comments:

Post a Comment

Komen anda adalah tanggungjawab anda sendiri. Admin blog tidak akan bertanggungjawab atas komen yg berbentuk umpatan atau kejian.