Monday, July 30, 2018

Tip Awet Muda Cara Barat

Proses penuaan berlaku kerana kolagen mengurang.. avocado antara buah-buahan yang bagus untuk mengurangi keadaan itu.



Rasanya yang iras2 rasa mentega tu membuat terkulat2 memakannya.. tapi kita boleh pelbagaikannya mengikut citarasa sendiri.  Pagi ni saya makan dgn nasi goreng kampung.





Tapi kalau muka je cun..
penuh kolagen, cekang.. mantop!
Tapi badan berkurap dan berpanau..
pasti tak bermakna..
Usahakanlah untuk membenterasnya..
Mari roger2 ye..




Wassap untuk belian sabun2 dan krim gelenggang :  +61470105263
Ada macam2 set ada.. screen shot dan pilih mana2 yang anda perlukan.

6 comments:

  1. hihi gelak2 baca part last tu.. macam mak slalu cakap.. asyik jaga muka je badan dok debab gak hihi =P

    ReplyDelete
  2. avocado memang elokkan, tapi nak makan tu tak termakan saya ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah.. mkn sikit dah muak. Kena potong kecik2 agaknya masuk dlm nasi or salad baru tak rasa sgt.

      Delete
  3. Owhhh entri 2 in 1, faham2..

    Baru akak nak komen bab2 avocado, tak jadilah bila terbaca bab last sekali..

    Nntlah nak check dulu kot2 kat badan ni tertempek kulat @ kurap.. 🤔🤔🤔

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah... entry 2 in 1 sbg penjimatan masa kpd pembaca.
      Bukan utk kurap je sabun2 ni Umi..
      Utk jeragat & mcm2 fadhilat lg..😎

      Delete

Komen anda adalah tanggungjawab anda sendiri. Admin blog tidak akan bertanggungjawab atas komen yg berbentuk umpatan atau kejian.