Friday, January 5, 2018

Rahsia Telah Terbongkar

Eh Uncle Nuffnang hadiahkan CPUV rupa2nya..   Memang pun kami pengguna jenama Cetaphil ni.  Macam tau2 plak.. Oh skodeng orang mandi yeh?.   Alamak!  Rahsia penjagaan kulitku telah terbongkarlah...

Sepatutnya bila ada CPUV yg tengah berlegar2 di blog,  makin giat ler menulis  4 kali sehari...  ni tidak makin statik plak. Tak ikut spesifikasi ni.







Dah la blogwalking pun malas...  eh tapi kita membuat kunjung balas tau (maksudnya sapa datang, kita berkunjung balik...  inshaallah lah.).   Ya lah...  ai ni kan lebih tua dari uollz.   Orang muda kena lah menziarahi yg tua.  Ekekeke..




6 comments:

  1. Hehe

    Sejak duduk di australia down under ni tenag tenang di sana ya mis mirror

    ReplyDelete
  2. LZ datang ziarah blog Miss Mirror..
    Terbongkar rahsia Miss Mirror pengguna Cetaphil, hehehe..
    By the way semoga terus success dalam dunia blogging ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha... Nuffnang yg bongkarkan, tetiba dpt iklan ni plk.
      Thanks LZ singgah.

      Delete

Komen anda adalah tanggungjawab anda sendiri. Admin blog tidak akan bertanggungjawab atas komen yg berbentuk umpatan atau kejian.