Saturday, December 12, 2009

DOA MENAMBAT HATI SUAMI/DOA PENGASIH.

Bacakan ayat kat bawah ni tiup di ubun-ubun suamimu ketika dia tidur...
aku sudah terlalu letih mendengar cerita-cerita kecurangan suamimu...
membuat aku jadi pening.. terseret sama dalam kepeninganmu...
kau bukanlah hodoh pun... cantik... ada kerjaya mantop...educated... superwoman.. ada kereta besau!!!! 

 


Entahlah... dia dah jadi buta agaknya... atau dia terlalu ganteng sbb tu ramai wanita tergoda...
atau...
dia terlalu rasa rendah diri sebab.. sebab kau cantik sangat.. mana la tau.. egoistik!
atau...
atau mmg dia dah gila.. hahahahahaha.....
huhu.... emo emo..... kekekeke..


Nota :   Coretan ini bukan aku tujukan untuk "orang yg biasa" kita dgr masalahnya tu.. ni untuk kwn aku yg lain da...... kang korang ingat "org yg biasa" tu masih bermasalah lagi... aku rasa dia dah ok dah kot.. alhamdulilah... (ni la namanya berbisik ala milinium/ngumpat di khalayak ramai... :D)..

So, silalah amalkan ayat ini kepada anda yg senasib dgn kawan aku yg sedang diuji tu.. moga Allah lembutkan hati suamimu menjadi insan yg lebih baik.. amin.


Maksudnya : dan di antara manusia ada orang-orang yg menyembah tandingan-tandingan selain Allah, mereka mencintainya sebagaimana mereka mencintai Allah. Adapun orang-orang yg beriman amat sangat cintanya kpd Allah. Dan jika seandainya orang-orang yg berbuat zalim itu mengetahui ketika mereka melihat siksa (pd hari kiamat) bahwa kekuatan itu kepunyaan Allah semuanya, dan bahawa Allah amat berat siksaan-Nya (nescaya mereka menyesal).

Credit kepada :  Ustazah S.A




Lagi satu... jgn lupa berwangi2an untuk suami ko tu... pasti dia akan bertambah sayang dan gila bayang!!!.   Jgn risau, tak mahal pun aku jual (WALAUPUN ORIGINAL AND IMPORTED FROM AUSTRALIA lagi!!)...  meh roger2 utk cerita lebih lanjut :   missmirror@ymail.com






6 comments:

  1. Akukah itu??? tp aku ngak ganteng seh...

    ReplyDelete
  2. ha'ah.. ko kan dah ada simptom2 ke arah tu kan?

    apa pulak x ganteng.. Sh**** kata ko kan makin ganteng skrg.

    so.. bak sini no tepon bini ko aku nk pass doa ni pd dia.

    ReplyDelete
  3. vah vah vah.. nasik kangkang tewww

    ReplyDelete
  4. eh apa pulak nasi kangkang EN.ME... kan ayat Quran tewww!!

    cuba la pass pada your MQ .. suruh dia amalkan, insyaAllah.. Allah akan melindungi you dr perkara2 yg tak diingini... ala yg penting dah berdoa.. klu dah doa pun dia buat gak.. itu namanya mmg org tu dah gatal!

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum..Puan Mirror,..
    terima kasih utk perkongsian ilmu ini..ALLAH shj yg mampu membalas kebaikan mu..

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...