Thursday, August 24, 2017

Kisah Shawl Antik Dan Koleksi Kipling

Dah jadi "HANTU HANDBAG" pulak belog ni ye?.  Haha...  mesti ada yg muntah.  Nak buat guane,  kita tgh  meniaga ni.  Nak tolong suami.  Kah kah kah.  Niat kemahen mulia lagi.  Kalau suamiku terbaca mesti menangis.



Beberapa lagi koleksi kipling yg ada.  Some of them ada yg brand new.. masih dgn tag price dan bau kedai.  Masih blink2 mengerlip!.

Ada yg imported from Europe!.  One day akan dilet go.. tapi tak tau bila... skg mcm masih syg lagi sebab tengok kat pasaraya berganda2 mahal harganya, terus rasa sayang nak jual.  Bleh gitu?. Haha..


Takpe lah.. tepek dulu kat sini.  Jgn risau.. beg bukan basi mcm kita jual nasik. As for foods, bacteria can multiply every 20 minutes.  Dia jadi berkembar2 siam setiap 20 minit.  Ah suddenly I talk about food industry plak.. padahal jual beg. Haha.


Well.  Actually, there are a lot of miracles in this blogging world!.  Mcm contohnya haritu.. one of my silent reader was asking about shawl yg dah berabad ai tak pakai pun.. (terjumpa pix2 di entry2 lama).  Sebelum tu pun ada juga yg bertanya shawl yg sama.   I feel honored dik.. sbb berminat nak beli "brg2 antik" yg hakak dah pakai...  tapi apakan daya entah ghaib ke mana shawl tu..   dah berpindah randah ni kan.

So, dari situ dpt disimpulkan.. entry kita pada hari ini bukan bermakna sekadar untuk hari ini.. tapi long term project!.


p/s :   Ai plak dari aritu terigau2 handbag Burberry!. Sapa nak tolong hadiahkan ai niii?.









1 comment:

  1. Pada mama tak Salah beli barangan preloved. Kena pandai pilih je. Lagipun keadaan ekonomi skrg baik beli murah je

    ReplyDelete

Komen anda adalah tanggungjawab anda sendiri. Admin blog tidak akan bertanggungjawab atas komen yg berbentuk umpatan atau kejian.