Sunday, September 17, 2017

Instagram baru

Kalau dibiar..  lama2 berhabuk juga blog ni nanti.   Baik kita update, walau takde cerita menarik utk dikongsi.  Semua cerita2 sedih je arini.



1 cara utk mengelakkan diri dari berselfie..





Ini pun 1 cara jugak.. kasut menjadi proksi.







Spring telah bermula...





Oh ya  takziah untuk keluarga mangsa2 kebakaran sekolah tahfiz.   Sedih mendengarnya..  tu agaknya yg menjadi asbab nak update blog pun tertunda2...
sbb sedih sgt baca kisah mereka.

Semalam pun kat sini.. hubby kawan (kenalan sebenarnya.. sbb kenal2 gitu je di media sosial) meninggal,  dah plan nak datang ziarah tapi suddenly ada aral plak.  Dapat diselami kepayahan beliau menguruskan semuanya.  Isnin lepas meninggal.. semalam baru kebumi.  Banyak prosedur kena jalani kot... ai pun tak sempat tanya sebab rasa guilty tak dpt dtg... tros rasa malu nak tanya2.  Bleh gitu?.

Dlm pada terjaga dari tido tadi.. tetiba dpt wassap, Pak Uteh hubby plak meninggal.  Innalillahiwainnailayhirojiuun..  Moga rohnya dicucuri rahmat.

Instagram :

Begitulah dunia ini adanya. Tiada yg kekal.  Belog pun bukan hakmilik kekal.. sebab tu kena ada back up..  ai pun baru mem"back up"kan pix2 penting  kat instagram baru.  Jemput follow lah mana2 yg ada ig tu.  Kita berkenal2an di sana ye.




Tapi ai ada pasang mendalah ni... sbb tak suka yg bajet2 diva.  Haha...  Maksud ai "bajet2 diva" ni bukan yg posing ala2 diva.. tapi yg  suruh kita follow dia, bila kita dah follow... then 2, 3 hari kendian dia pulak unfollow kita. Hamboiii byk cantik!.   Hello!.  Awak ingat awak tu Kate Middelton ke?.  Hihi..









4 comments:

  1. Semoga semua urusan mis mirror ni bumi kangaroo lancar ya

    Duduk sana sambung belajar ya?

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Sbb yg baru ni lebih international sikit.. 1 donia bleh follow. Hihi..

      Delete

Komen anda adalah tanggungjawab anda sendiri. Admin blog tidak akan bertanggungjawab atas komen yg berbentuk umpatan atau kejian.