Tuesday, September 19, 2017

Kain2 Ela Untuk Baju Kurung Bersempena Spring

Assalamualaikum uollz..
Sihat hendaknya semuanya ye..

Entah apa2 yg ai upload ni.. Tu lah sebabnya ai merahsiakan belog ni dari pengetahuan lecturer ai walau hari tu
wanita jelita berambut perang, berbadan
gebu itu ada bertanya.   (Sepanjang duduk kat Perth ni... ai rasa itulah wanita tercantik pernah ai lihat.)

Dah nama pun "personal blog", tu yg diselang seli dengan kisah peribadi.  Termasuklah kisah nak buat baju2 kurung ni.. padahal takde sapa yg kisah pun.. haha.  Actually sengaja simpan pix2 ni kat sini sebab SD full dan kain2 ni dah dipos ke Tanah Malaya untuk diproses.  Nanti senang tailor ai nak rujuk.. tinggal bagi URL je.


lace maroon..

Viscose biru bermotifkan penyu..



Sari hijau...merah

Di balik kain2 itu adalah tikar plastik ala mengkuang. Rare tu tau kat sini.   Actually aritu ada kontraktor masuk rumah.   Dia tak bukak kasut boot dia.. alamakk!!.  ai malas nak berterus terang tentang polisi umah  ni sebab tak nak beliau kecik ati.  Orangnya pulak peramah dan hensem.  Haha..  So.. lantaklah dia nak berkasut dlm umah pun.. tu yg skg ni bila nak melingkar2 kat lantai.. ai prefer bentang tikar mengkuang... walau kapet memang dah vaccum tiap minggu.


No comments:

Post a Comment

Komen anda adalah tanggungjawab anda sendiri. Admin blog tidak akan bertanggungjawab atas komen yg berbentuk umpatan atau kejian.