Tuesday, October 3, 2017

Ubat Gatal

Assalamualaikum and afternoon guysss!
My warmest condolences and sympathies to the victims and families of the terrible Las Vegas shooting. Astagfirllahalazimmm.  Oh dunia!.   Kenapalah kau suka buat huru hara dan berbunuh-bunuhan?.    Saya tak sukalah!.


Itu je intro.   Kita tak nak cerita tentang hal itu lagi,  kita nak mulakan Oktober dgn  khabar2 gembira  je.  Terima kasih kepada yang telah membeli krim gelenggang - ubat gatal2 badan dari belog ini.


Ai dengar kalau sapa2 mohon masuk badan keselamatan kat Malaysia,  kulit tak boleh ada panau ea?.  Sampaikan anak kpd kawan kpd kawan jiran kawan sekolah lama ai (punya jauh susur galur tu... hahaha) mohon masuk polis ke tentera tah.. tak dapat. Wahhh!.   Dasyatlah!.   Patut ler ai tengok polis2  kat Aussie ni kulit dorang memang cantik dan bersih.  Hensem2!.




Elok ni untuk ubat panau.  
Berminat nanti pm ye..
+61470105263



Oh ye.. hari ni nak kenalkan our new family member -  Masjoko.


Kadang melayan kucing lagi best dari melayan manusia yg suka buat huru hara dan berbunuhan.   Ok lah itu je nak tulis.. byeeeeeeeeee.

7 comments:

  1. Amboi miss mirror

    bukan main lagi nama kucing baru

    abang joko

    Dari indo ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. made in Aussie lah Mazni.
      Sesaja bagi nama Indo utk kelainan.

      Delete
  2. akak memang dah lame ke jual krim tu?

    masjoko name nak glemer.. mencikkkkkkkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah lama produk tu diiklankan kat blog ni.. kat entri2 terdahulu.. Ein. Nt klu ada kwn2 Ein ada masalah kulit, suruh dorang roger2 Kak Mirror ye.

      I love that name!. It's rare.. haha..

      Delete
  3. Bagus Sam tolong promote produk Cikgu Mat Som..

    Kulit masih ok sbb tu blum order lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe.. blom promote pd kawan2 nt Umi Alya ye.. hihi.. roger2 Miss Mirror.

      Delete

Komen anda adalah tanggungjawab anda sendiri. Admin blog tidak akan bertanggungjawab atas komen yg berbentuk umpatan atau kejian.