Monday, January 15, 2018

Keanehan Di Hari Jadi


Sambut kat Silk Road je..
I mean Restoran Silk Road.
Kat sini tak de hotel yg menyajikan menu halal.   Kebetulan Ain rindu nak makan kunafe kat situ, so hubby celebratekan birthday ai kat situ.


Masyaallah!!
Alam seakan sama2 meraikan hari jadiku... tetiba bertukar kaler..
Subhanallah!.  Kiamatkah ini??.
Padang mahsyarkah ituuu!!!.



Ah...  jgn nak perasan,  sebenarnya semalam berlaku kebakaran hutan kat Perth ni lantas seluruh alam bertukar jingga.
Terkejut seketika sebab tengahari  dah mcm senja.

Ai sambut birthday inshaallah 7 hari 7 mlm...  tgh tunggu apakah episod seterusnya.  Adakah Ain akan hadiahkan bokitta sebagaimana janjinya?.  Mama nak "floating" atau "cristal dark (CD)" tau Ain.
Oh apa2 yg Mama sebut ni adalah ic (pengenalan) jenis2 bokitta lubnan.  Kang ingatkan kod rahsia apa pulak.


1 comment:

  1. Bukan bukan aja mis mirror ni masa harijadi. Jauh di perantauan kan

    Hehe

    ReplyDelete

Komen anda adalah tanggungjawab anda sendiri. Admin blog tidak akan bertanggungjawab atas komen yg berbentuk umpatan atau kejian.