Thursday, April 26, 2018

Feedjit Dot Com Dah Tak Ada

Tak sangka feedjit dot com telah membuat lambaian terakhirnya sejak sehari lepas..
402 not found...

Sejak dari itu mood blogging ai  semakin hambar,  semakin ke laut..  kerana bagi ai feedjit adalah umpama viewership metric which is to best understand how much of our content was seen by the right people in the world!.   It shows how many stalker, how many country, which blog URL has help us much to get traffic and bla bla bla...   Ianya cctv yg telah menjadikan penulisan ai lebih beretika dan lebih berhati2 selama ini  kerana secara tak langsung  dapat "meneka dlm kesamaran" akan siapakah gerangan pemilik identiti pembaca2 blogku ini.

 Tapi skg.. sobssszzzz... segalanya sirna.    Allah dah tarik balik kemudahan itu.. sebab feedjit dah "merajuk".    Ai pun nak merajuklah dari dunia blogging..



OK Kerry and Mark... thank you for your FREE service for many years it was running.  It was really awesome!  I wish for your future success.

Korang pakai "cctv" apa kat blog korang?.

2 comments:

  1. Patut la jadi error kat blog. huhu.. xdak cctv skang. blog pun baru repair semula

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yati - Feedjit pesan suruh guna Google Analytic sbg ganti.

      Delete

Komen anda adalah tanggungjawab anda sendiri. Admin blog tidak akan bertanggungjawab atas komen yg berbentuk umpatan atau kejian.