Saturday, September 22, 2018

Don't underestimate our bloggers friends..

Don't under estimate the power of your bloggers friends.   Walau pun datang dan pergi.. bisikan2 mereka mampu menggegar dunia.  Silap2 boleh jadi billionaire uollz.. kekeke..




Contoh scenario :-

"Eh..  kat mana nak cari produk bla bla bla?.  Awak tau tak?".  Tanya Mak Jemah dalam group wassap.

"Ada.   Pernah nampak kawan blogger saya tulis pasal tu.   Nanti saya bagi link..".  Jawab Mak Konah, blogger suam2 kuku.. tapi seorang pembaca yg tegar, kaki blog walking.

Haaaa gitchewww!.   Gitulah peranan mereka dalam dunia blogging, especially yg meniaga2 ni,  selain peranan2 SEO.. yg tak semua genius pun dalam ilmu SEO ni sebenarnya  (Search Engine Optimization). 

Makanya.. hargailah mereka.  Sekali sekala belanja lah kakakmu ini.. TUDUNG.  Kekeke..
Ok.  Bai.


4 comments:

  1. hahahaha betul tu, tak sia-sia tulisan kita sebab jadi rujukan orang lain juga

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Hahaha... terharu Ahkak dgn soalan Ann.
      Kak Sam gurau je. Sedih betul kat sini tak byk pilihan tudung ala Msia Ann.. cthnya bawal2 Aidijuma 10 ringgit yg bleh match dgn baju.

      Delete

Komen anda adalah tanggungjawab anda sendiri. Admin blog tidak akan bertanggungjawab atas komen yg berbentuk umpatan atau kejian.