Tuesday, September 18, 2018

Oat dan madu untuk lunch box

Terjebak dengan segala yg lalu lalang di newsfeed.. lantas TERcuba menu oat viral ni..


Tapi ghaib pulak madu tah ke mana, puas cari 1 dapo.  Lantas saya bubuh gula je.  Ironinya.. ianya tak sesedap resepi asal.  Syrup coklat Melty Hershey pun sengaja saya tak beli sebab selalu anak2 beli tak habis dan tersadai sampai expired.

Resepi ?. Spt dlm pic (oat, susu segar, yogurt, kuaci2, almond, kismis) + madu + syrup coklat.  Campurkan. Bubuh kt peti ais semalaman.  Siap!

Credit recipe to?. Nanti saya cek balik.

4 comments:

  1. tingin nak buat tapi i kenot go oat macam mana kak ? lagi2 da peram ngan susu tu oooohmai T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Me too. Macam tak ok sgt bila dah peram2 ni.. sbb dah terbiasa mkn yg panas2 kt sini.

      Delete

Komen anda adalah tanggungjawab anda sendiri. Admin blog tidak akan bertanggungjawab atas komen yg berbentuk umpatan atau kejian.