Tuesday, September 25, 2018

Fake Or Real??. Perempuan migraine berselfie 2018

Ini kisah hari tu..
Masa hubby ajak jalan2 ketika tengah migraine.   Sehari sebelum tu kan makan pulut tak ingat dunia.  Cantik sangat kuih seri muka tu kawan saya jual sampai TERbeli.  Sebab dia buat 3 layer. Agak rare..


Orang kata.. tak kira apa pun situasi..
Sakit ke sedih ke, sila lah dress up.  Tapi.. masa tu nak mencalit lipstik pun malas bahana kepala berdenyut2 dan badan pun macam nak tertanggal dari jasad.. takut menambah lagi penderitaan, tu yg malas nak bermake up. Hihi..  Tengoklah pic atas tu, shawl pun tak berkancing.  Nasib baik pemandangan lawo2.. 


Uoll rasa itu real ke fake?.   Bukan diri saya yg saya maksudkan.   View tu lahhh....  😅😅



Ini semua fake je sebenarnya.  Tapi macam real kan?.   Pandai Kingspark mencantikkan taman mereka.  Cantik2 background dorang sediakan kat situ.. bersempena menyambut summer yg kian mendatang.



Homestay in Perth..  wassap for booking : 
+61470105263

4 comments:

Komen anda adalah tanggungjawab anda sendiri. Admin blog tidak akan bertanggungjawab atas komen yg berbentuk umpatan atau kejian.