Friday, January 11, 2019

Homestay Perth dan Projek Memancing

Kepada customer2.  Sorry sebab selalu homestay fully book, so sekarang ada penambahan lokasi2 baru.  Alhamdulillah.  Untuk projek seterusnya kami merancang untuk mengadakan  trip memancing di Perth.   Kepada isteri2 yg stress sebab suami suka memancing boleh la bawa ke sini.. dah alang2 minat memancing, harap2 dapat lah salmon di pesisiran pantai Fremantle.  Betul tak puan2?.



Dapo ada ni utk main masak2..

Sebarang booking boleh wassap di nombor ini.    Pejabat kami beroperasi di Malaysia (Cyber Jaya) dan juga Australia.  Nombor di atas nombor Aussie.

20 comments:

  1. trip memancing ? trip mengetam di Mandurah ada ? hehe tingin nak mengetam disana ? yang mancing bila mula ? eheheh =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siti - Kak Mirror pun aritu terlepas aktiviti mengetam kat Mandurah. Mancing trip.. tunggu cuaca ok nanti, skg ombak tgh tinggi.

      Delete
    2. kak.. no whatsapp tu no akak ke ? heheh

      Delete
    3. Ya.. Akak punya, Siti. Sila lah message.

      Delete
    4. okay insyallah later i text you =D

      Delete
  2. i have so many family members yg kaki pancing hahahaha they'd love it

    www.raydahalhabsyi.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Raydah - Ha!. Apa lagi... bawalah mereka memancing kat Perth ni. 😎

      Delete
    2. kalau ade rezeki n kesempatan masa ke sini boleh la. hehe
      ok terfollow pulak hiks #826

      Delete
    3. Aamiin. War2kan pada kawan2 Raydah ye.. ;)
      Thankss follow.

      Delete
  3. boleh simpan number WA ni. mana tau tergerak hati nak ke ostalia.

    ReplyDelete
  4. Ok nanti nak contact.. rasanya tahun depan masuk list perth ni..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum
    Lama saya tak berblog. tu yg singgah sini. Pekabar Sweetie. dari mamawana. Blog nurqaseh sudah kena hack . ini blog lagi satu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam Mamawana. Rindu Akak!.
      Saya perasan juga blog Akak kena hack aritu.. tu yg takut nak komen kat sana. Ok nt saya follow blog baru tu ye.

      Delete

Komen anda adalah tanggungjawab anda sendiri. Admin blog tidak akan bertanggungjawab atas komen yg berbentuk umpatan atau kejian.