Saturday, September 29, 2018

Perth Royal Show 2018

Perth Royal Show ni pesta tahunan..
Selalunya jatuh pada tiap kali birthday si Ain..  September.

Tahun ni plan tak nak pegi sebenarnya.
Tetiba ada hamba Allah belanja pulak..
Terima kasih ler..
Moga berlipat kali ganda lah rezeki anda semua.. sebab tekit pun bukan lah murah sebenarnya.   1 tiket dah boleh beli sehelai bokitta utk 1 org.

Kami pegi siang tadi..
Yg merupakan last day.
Kalau ikutkan ramalan cuaca..
Hujan..
Tapi alhamdulillah sampai harinya
tak lah hujan sgt.. rintik2 sikit je..
belah ptg..




Dari rumah lagi saya dah pesan kat dorang,
tak mo main kabel2 car, roller coaster dsbnya..   

Walaupun Shashal agak merungut, alhamdulillah mematuhi apa yg Mama dia arahkan.   Lagi pun dah happy bermain dengan kambing, unta, kucing, ayam itik  dsbnya.






Ini antara kucing yg menang sangkar.
Banyak juga video "mereka" yg cumil2 ni saya ambik sbg kenangan, ingat nak post je kat instagram peribadi.  Biar muntah follower2 IG saya tu.. penuh dgn video.  Haha..









Keta kami parking kat bandar, then ke lokasi show ni naik train.  Train no 6. Berhenti betul2 depan pintu masuk. 





Ok lah. Itu je nak cerita sbg kenangan.
Nak cerita lebih2 pun takde makna sbb hari ni dah last. Uoll kalau nak pegi, tunggu je lah tahun depan.

Happy weekend everyone.

2 comments:

Komen anda adalah tanggungjawab anda sendiri. Admin blog tidak akan bertanggungjawab atas komen yg berbentuk umpatan atau kejian.