Friday, September 28, 2018

Video Sekitar Perth, Western Australia 2018

Lama tak post video kat blog. Hari ni teknologi dah semakin canggih, masa awal2 berblogging 2008, kita nak kena embed bagai.  Skg semua tinggal zasst2 upload.   Ok sebagai testing.. kita post video Jalan-jalan Perth ni ye.



Nak buat video Jalan2 Perth  ni.. terpaksa berdepan dgn pelbagai drama dan pancaroba.  Haha..  Bukan drama apa,  ramai sgt director yang take part.  Yg sorang kata mcm ni, yg sorang cakap mcm tu.   Mana taknya shooting berlima masa tu.

"Ma... Adik dah tercalon dlm Perth Film Festival Ma.  Dia lagi tau...".  Ujar Ain membela Qistina bila Mama suruh snap sesuatu yg pada dorang tak berkenan.  Muehehe..

Last2 itu lah video yg terhasil.   Selamat menonton.

10 comments:

  1. Replies
    1. Ok ye Ann?. Thanks.
      Hasil tangan si anak dara Akak. 😄

      Delete
  2. Replies
    1. Oo late loading ye?. Sorry.
      Kat sini loading laju.

      Delete
    2. Sam.. Cikgu Etuza online dari Keningau, line slow sikit kot.. tempat saya ok. .

      Delete
    3. Ohh siannyaa..
      Kat Perth ni ada tempat yg laju..
      Ada yg mcm siput pun ada..
      Ada yg terus takde pun ada..

      Delete

Komen anda adalah tanggungjawab anda sendiri. Admin blog tidak akan bertanggungjawab atas komen yg berbentuk umpatan atau kejian.