Tuesday, October 23, 2018

Homestay Perth Murah Dari Serendah 40 dollar

Kami menawarkan bilik homestay di Perth dari serendah 40 dollar/night.   So, kumpullah duit dari sekarang untuk menikmati pelbagai panorama indah di sini.

Nak melihat bintang, nak meninjau ladang2 pilihan atau nak shopping di DFO, ala2 JPO di Malaysia tapi lebih murah lagi.. pun semuanya ada.   Pemandu2 pelancong  kami yang mesra alam juga tersedia untuk anda hire.

Nak minta masakkan.... atau nak masak sendiri.  Atau nak driver... tak nak driver.. pun semua ada.

Kami baru balik dari ladang asparagus tadi.   Sesaja ronda2.   Indah panaroma dia.    Saya upload kat IG... dah orang ingat saya keja petik buah plak kat sini.   Hahaha.

"Biarlah.." kata hubby.

Ha'ah.. gasaklah.







Ini bukan tempe ya uollz.... tapi meteor.  Tapi nak masuk ke sini melihat bintang2.. kena book awal2 dengan temu janji.  Selalu penuh.

Berbalik pada cerita homestay,  just wassap me ok.   Save my number.





3 comments:

  1. Jika RM kita berapa gamaknya? maklumlah saya ni kekampungan, ahakkkkkk 😄

    ReplyDelete
    Replies
    1. Umi - Saya suka darab dgn 3 (walau adakala turun naik). So.. dlm lebih kurang RM120++/night (bergantung exchange rate) utk 1 bilik kelamin.

      Delete
  2. InshaAllah..jika ada rezeki nak kesana boleh la contact

    ReplyDelete

Komen anda adalah tanggungjawab anda sendiri. Admin blog tidak akan bertanggungjawab atas komen yg berbentuk umpatan atau kejian.