Monday, January 14, 2019

Cemburukan doa Datuk K untuk Dato Siti di pagi hari

"Abg... Dato K kata Tok T tu "ISTERI KE SYURGA".   You tak nak ke doakan I macam tu?."

Hihi...  gedik je ai text suami pagi-pagi buta.

"Ye la...".   Balas beliau, ringkas.


Alhamdulillah.   Lega pulak rasa.   Haha..    Ya la kalau boleh kita nak hidup kita ni dalam redho suami, redho Allah... dan redho ibu bapa.


Makanya aku masih di sini,  berpetualang... demi menuruti impian2 suami.   Moga keberkatan hidup menyusul...  aamiin.





Gambo ni mungkin tak berapa menarik, coretan juga kurang menarik... tapi bila dah jadi memori, selalunya jadi paling berharga untuk dibaca.   Makanya Mama terus menulis ni.    Panas berdentum Perth sekarang ni, malas betul nak snap gambo kat luar.   Big boss, Mr Shashal... pasti akan merungut2 nanti.  (Sebab dah kian remaja..  from now on kita panggil dia Mr. Shashal la ye).



Ni adik bongsu Mr.  Shashal buat apa plak ni?.



Alhamdulillah... dah pulih dari kekurusan sejak tukar makanan.  Dia nak yg halal rupa2nya.   Ya la.. kan dah mualaf.  Lupa plak.

 Nota  :   Homestay di Perth dari serendah 30 dollars boleh wassap me k!

No comments:

Post a Comment

Komen anda adalah tanggungjawab anda sendiri. Admin blog tidak akan bertanggungjawab atas komen yg berbentuk umpatan atau kejian.