Monday, January 14, 2019

Sedih di hari jadi.. 2019

Alhamdulillah masih diberi peluang bernafas hingga ke umur ini. 

Terharu jugak bila kawan2 wish.  Ingatkan Mark Zukerbeg je yang paling ingat birthday kita.


Napo mu sedih plak Sam?.
Tak dapat present ko?.
Somi tak wish ko?.
Meh habaq..

.

.



Sedih sebab dapat message dari kampung.. kakak ipar ai ni terlantar di ICU... kritikal.

She is a good SIL and same goes to my other two sister in law..  K.Roha and K.Ida..  Alhamdulillah Mak ai orang paling beruntung sebab dikurniai menantu2 yg baik.

Ai rasa pasti uoll pun akan rasa macam ai kan bila ipar duai sakit?.   Apatah lagi bila mereka ni anda dah kenal dari kecik, selalu tolong kita macam2 sedari kecik.  Pasti dah anggap macam kakak sendiri.  

Moga Ustazah Fatimah sembuh seperti sediakala.  Aamiin..




Berkongsi birthday bulan yg sama dengan Qistina..


Senang.. sebab "birthday girl" Qistina, sendiri dah request present apa yg dia nak. So Mama dah belikan in advance ye.  Senang takyah bungkus.



Ni je hidangan birthday untuk ai mlm ni..   Apa tah,  birthday girl plak yg kena masak?.  Actually tu ari dah sambut awal.  Hubby dah "masakkan" bersama anak2 kat one fine dining restaurant tersohor kat Perth ni. 

Present?.    I am sure anak3 ada nak buat suprise.. sebab tadi ai TERnampak dorang singgah kedai Collette pastu bila nampak ai je, konon2 tutup2 shopping bag.. haha.   Apa da.. dah terkantoi.

P/s   :  Thanks Mak melahirkan saya.

Saya dah tersilap setting comment rupa-rupanya sebulan dua ni, sorry uollzz..
Skg dah boleh komen ye.


8 comments:

  1. hmmm patutlah tak boleh nak komen, ingat dah taknak kawan dengan kita hahaha.

    apapun selamat hari lahir, moga gembira dan bahagia selalu, didunia & akhirat, kita lahir bulan yang samalah, saya minggu depan besday

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...
      Saya pulak terpikir.. "Awat semua orang lari ni??. Dosa apakah?". Cek2 rupa2nya salah setting. Hmmm...

      Thanks for the wish. Advanced wish for U too Mama.. moga Allah merahmati kita semua. Aamiin.

      Delete
  2. semoga SIL cepat sembuh dan sihat seperti sedia kala.. insyallah =)

    ReplyDelete
  3. Moga kakak ipar cepat sembuh, aamiin..

    ReplyDelete
  4. Semoga ketika ini kakak ipar akak dah sembuh seperti biasa dan happy belated birthday kak...semoga cantik selalu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakak ipar Akak dah meninggal Ann...
      Dlm beberapa hari selepas birthday Akak. Doakan arwah ye.
      Thanks ucapan birthday. Aamiin..

      Delete

Komen anda adalah tanggungjawab anda sendiri. Admin blog tidak akan bertanggungjawab atas komen yg berbentuk umpatan atau kejian.