Tuesday, January 15, 2019

Salah setting ruang komen punca terputus silaturrahim dgn teman blogger

Salah setting komen rupa-rupanya selama ni... Hahaha...   Sorry ye teman2 blogger semua.  Mesti uollz ingat ai dah tak nak kawan lagi.   Semalam ai dah betulkan, so dah ok.

Hari ni anak3 buat kejutan birthday.   Simpan sini sebagai kenangan.


Comel naw kek teko Ain beli ni... sampai syg nak potong.












Sambut di San Churros,  tapi dah kenyang makan kat rumah... pepagi mama dah masak nasi lemak dgn jemput2 sebab tak tau ada org nak buat suprise.


Thanks Qistina...  nanti Ma simpan, pakai utk raya semua present2 ni ye.


Ok earing ni inshaallah Mama sangkutkan pada shawl raya.   Eh semua utk raya Mama ni??. 


Mama doakan moga segala apa yg mereka belanjakan untuk Mama hari ini.. Allah ganti berjuta2 kali ganda pada mereka,  Cik Puan Ain, Cik Puan Qistina dan Big Boss, Mr Shashal.
Aamiin...


Oh ye... terima kasih kepada semua yg wish, terasa diri begitu berharga. 






8 comments:

  1. patut hari tu komen x bleh publish2.. hehe.. xpe da ok da kan ? happy belated birthday kak.. have a blast year ahead =)

    ReplyDelete
  2. Happy birthday kak Mirror. Baru nak merajuk..ingatkan dah tak sudi berteman...rupanya salah setting.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...
      Sorry Yan... kdg2 nampak juga kelibat ip dari JB.. Akak tau.. itu mesti Yan tp napa diam 1000 bahasa. Haha..

      Thanks for the wish.

      Delete
  3. Happy birthday kak... semoga di limpah kan rahmat dan kasih sayang Allah.. di berikan segala kebaikan untuk akak... Aamin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Aty....
      Rindu Akak dgn Aty dan segala coretan Aty di belog. Sobszzzz... Tapi andai itu yg terbaik (privatekan belog), Akak redho dan mendoakan moga Aty terus sukses & bahagia bersama family tercinta. Aamiin..

      Delete
  4. Yeayyy dah boleh komen..

    Hepi bday Sam.. mg sihat2 selalu dan makin ayu gitu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeyyy!!!. Thanks Umi.
      Aamiin... moga makin ayu kan Umi. Kekeke..

      Delete

Komen anda adalah tanggungjawab anda sendiri. Admin blog tidak akan bertanggungjawab atas komen yg berbentuk umpatan atau kejian.