Monday, February 4, 2019

Terima kunjungan Pengantin Baru dari Malaya..

After a week berduka kehilangan SIL tersayang.. tetiba minggu ni Allah hadiahkan keriangan,  terima kunjungan dari pengantin baru.. dari Tanah Malaya..
(Anak sedara yg baru kawin aritu)..
So kita belogkan kat sini sbg kenangan ye..


Thanks kakakku.. atas jubah Mekah utk IRP ni..
Lawo!



By the way,  my nephew  and wife duduk kat homestay mereka nun di sana.   Jauh ler jugak dari teratak kami ni.   So tidak la selalu dapat berjumpa.. melainkan sehari penuh tu je lah "beraya" bersama2.. sebab mereka dah ada itinerary mereka sendiri sbg pengantin baru..


Tak pe la... kurang2nya terubat ler rindu Makciknya ni..



Setiap kali makan sedap2 teringat mereka.. haha..  Sapa la tak sayang anak sedara kannnnn???.  Sobszzzz...  So ini lah rutin harian yg Makcik mereka akan tanyakan. 
Jgn rasa annoyed ye..  



Cuma sempat bawak mereka pegi DFO je... 1 factory outlet yg ala2 JPO kat Msia tu.

Cik doakan moga rumahtangga yg baru dibina kekal bahagia hingga ke Syurga!!.   Sukses!.  Terima kasih atas kunjungan semua. Ok. Bye.

1 comment:

  1. good post 😊 would you like to follow each other? if the answer is yes, please follow me on my blog & i'll follow you back. https://camdandusler.blogspot.com

    ReplyDelete

Komen anda adalah tanggungjawab anda sendiri. Admin blog tidak akan bertanggungjawab atas komen yg berbentuk umpatan atau kejian.