Thursday, April 2, 2009

MENUNGGU POSLAJU NI..

Salam All... Bagaimana hari ini?

MM hari ini ingatkan nak keluar shopping tapi terpaksa stay kat "office" pulak.. nak tunggu poslaju tu hantarkan produk-produk yang MM tempah petang semalam. Selalunya kalau tunggu poslaju datang ni... terpaksa la MM standby... Maksudnya tu dah kena siap berpakaian lengkap. Tak ada la orang kata tu... orang dah hon-hon kat luar baru la kita nak mencecet menyarung kain ke seluar panjang ke. Itu la yang MM maksudkan. Satu tip paling senang.... standbykan satu jubah. Kalau kita tengah berpakaian menjolok mata... time orang datang tu kita tinggal sarung je. Tapi MM punya jubah tu sayang la pulak nak pakai selalu.. cuma ada 3 helai je.. 2 daripadanya hadiah dari suami dan 1 lagi beli sendiri masa gi umrah dulu. Memang tak mahal pun... berapa ya... lupa la pulak harga...tapi tak sampai la 100 riyal. Tak tahulah napa sayang sangat dengan jubah-jubah tu..... mungkin sebab banyak kenangan pada jubah-jubah tu.

MM ni sejak sibuk BISNES ON LINE ni.... dah beli baju pun tak sempat nak mengayakannya. Hari tu MM dah beli 2 helai baju kat JUSCO .. murah je baju tu tapi cantik. Itu la nak memakainya tu macam tak sempat lagi. Boleh jimat la kalau macam ni. Siapa nak membuat penjimatan atau siapa suka kalau isteri anda tak berminat untuk keluar rumah lagi.... so, mintalah isteri anda mendaftar di:

http://www.bio-asli.com/daftar.asp?id=sam73

Bila isteri- isteri anda dah berbisnes secara ON LINE ni tentu mereka suka duduk di rumah saja sebab hari-hari nak cek statement terkini... komisen bertambah dari sehari ke sehari.

Kalau tak nak jadi ahli.. hadiahkan mereka KAMASUTRA. Jangan kedekut sangat dengan isteri.... hargailah pengorbanan mereka selama ini.... Hadiahkan mereka PRODUK-PRODUK HEBAT ini.

Ok la... MM nak selesaikan tugasan demi tugasan yang menunggu ni... harap-harap POSLAJU tu sampai la cepat sebab client MM dari Singapura tu tak sabar nak mencuba OIL31 tu. Nak pos terus ke alamat rumahnya dia kata susah pulak... selalu tak ada kat rumah. Ok sesiapa yang kat Singapura tu kalau nak jadi agen boleh la mendaftar di link yang MM bagi kat atas tu ya.

Oleh kerana hari ni tak dapat nak melepak di JUSCO KOPI THIAM so MM melepak je kat
KOPI THIAM SATU DUNIA BOLEH DENGAR ... JOM CHATTING KAT SANA SAMBIL CERITA TENTANG BISNES!!!!

6 comments:

  1. kalau ptg smlm ko order barang melalui internet mungkin esok tghari baru sampai....itu pengalaman akula...itu pun kalau beli lebih dari satu product...itu kat KL la kalau kat JB x tau mcmana

    ReplyDelete
  2. Tak kisah la tu... Aku order sudah pasti lebih la dari satu barang..macam selalu.. sekali harung untuk stok sebulan.. senang kerja aku ni Mei. Client yang nak tu tinggal ambik je mana-mana yang malas nak beli ON LINE tu.

    Aku tak kisah la esok ke hari ni ke..

    ReplyDelete
  3. Lupa pulak nak ucap terima kasih dengan seorang jejaka tu yang telah menolong bank in kan duit tu semalam.

    Itu la MM ni selalu manja sangat beli direct kat stokist tu yang mcm budak baru belajar ni.

    Tapi tak apa... kita kena la try anda error. Anyway.. buat jejaka tu...lain kali tolong la lagi ya..

    ReplyDelete
  4. "Ubat Power" tu mcm la ko tak tau.. dah macam goreng pisang panas walau zaman gawat ke tak gawat ke orang nak jugak beli.
    Ni pun tadi ada request lagi.. hai nampaknya aku terpaksa la jadi penunggu setia Gdex tiap ari...

    Oh Gedex ku...SETIAKU DI SINI - ZIANA ZAIN...sedapnya lagu tu..byk nostalgia.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...