Saturday, May 22, 2010

JALAN-JALAN CARI MAKAN


Macam biasa..... weekend kalau tak balik kampung adalah diumumkan sebagai hari MENUTUP DAPUR sedunia...so, malam ni "DAPUR" mana pulak yg I pegi ya?

mari kita saksikan.....



posing la kejap.... sementara menunggu hidangan....
masih setia dgn tudung syriaku....
so, baju yg I sibuk2 gantung semalam tu
bila nak pakai? Oh itu lain kali... ada destinasi lain menunggu...




Ini le set hidanganku berkongsi dengan si dia (IRP) di NANDOS... plus
nasi ala2 nasi jagung...
1 set lagi perkongsian si Ain & Qistina yg begitu berselera makan...
sungguhpun begitu....me & IRP jugak yg menang.....(menang siapa cepat habis).


Ala semua org biasa gi nandos kan..
tak payah cerita secara detail...


P/S : mcm buruk bebenau je muka I dlm gmbr tu kan? puas edit pun cuma jadi mcm tu je....kekeke..... takpe la... kalau cun sgt karang org ingat I pakai susuk plak....
yg penting di mata hubby kita... kita la miss world.... betul tak puan2?

















6 comments:

  1. MM...salam lewat malam

    alahai..MM nie.mmg cantik n cun....
    bila nak jumpa nie?....tak sabor nak amik pic ngan puan yg world...

    ReplyDelete
  2. Ayu...walaikumusalam.... alahai Ayu.. MM ni kan....nampak je gedix tau...tapi pemalu...hehehe. Jgnkan nak jumpa... kdg ada blogger yg nak menelefon pun MM malu nak angkat...

    p/s : classmate I kalau baca ni agak2 muntah tak ya? Tapi serious MM cakap, dgn gang2 lama je MM ni ala2 gedix, kalau yg baru2 kenal.. malu2 tikus I ni.

    ReplyDelete
  3. nandos kite pernah makan sekali je, hubby tak berapa suka western, kalau nak gi kena gi ngan kawan2

    ReplyDelete
  4. Dr. Sirna ~ I rasa yg menyebabkan I terpesona dgn ayam nandos sbb ayam dia tu dibakar lebih garing2 kot..pastu ditambah dgn sos2nya yg pedas2 tu...alhamdulilah 1 family tidak akan menolak bila mkn di sana..

    ReplyDelete
  5. MM
    Tak pernah try makan kat nandos.nanti nak trylah.

    MM pemalu yea...samalah kita. kadang2 kan kita ni bersembang kat "alam maya" mesra betul...tapi nak jumpa relaiti tu cam malu pulak yea...hahha

    ReplyDelete
  6. Mama..try la makan...kot2 boleh mengubah selera Mama pada ayam penyet pujaan Mama tu :D

    Serious tau.. MM ni mmg pemalu orgnya Mama....hehehe.. menggedix je lebih, ketimuran tu tetap ada dlm diri. Cewah..

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...