Tuesday, March 1, 2011

Ello....U ke yang cari "Kisah Kek Pisang" tu?

Dulu-dulu kan I ada tulis tentang Kisah Kek Pisang yang kontroversi kan.... Oh... I terperasan tadi entry tu dah terdelete tanpa sengaja. Entah, I nak edit2 pastu tetiba cari2 dah takde.... Pandainyaa dia menghilangkan diri, macam tau2 plak I dah menyesal tertulis entry tu.

Apa yang I nak cerita ni sebenarnya? Ada 3 perkara ingin disampaikan :

Pertama : Lelaki dlm kisah "kek pisang" itu dah jadi duda. ---> hee busy bodynya aku... apa motif I tulis macam ni? (saja nak matchkan dengan kengkawan yg masih single..:P )

Kedua : Saja nak cerita dengan silent reader yang siang tadi google search tajuk kat atas tu kat blog I ni (yooo I ada CCTV la Dear, setiap langkah you I boleh kesan ;))... You must be my best friend kan? Kalau you tak kenal rapat dgn I, mana mungkin you berminat nak tau kisah cinta monyet I plak kan? I bukannya artis ngetop...

Ketiga : Blog I semakin menjengkelkan sekarang ni.... entahkan blog ke PC ke... kurang pasti plak, bila edit2 sikit je, alih2 terdelete. Menyampah.


p/s : Muffin pisang antara resepi yang menjadi kegemaran para blogger akhir2 ini...

2 comments:

  1. walau daku tak paham..
    yang pasti skrg daku terro buat bingka pisang..hehehe

    selamat malam MM

    ReplyDelete
  2. Oh bingka pisang kegemaran Ayu? Daku plak suka makan goreng pisang dan kerepek pisang... sedap!

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...