Monday, November 17, 2014

kemurungan

Syyhhh diam.  Jgn kacau ai.
Ai tgh kemurungan ni Dik Non..
sebab tetiba, tak semena2..
ternampak
emas 916 ala pandora kat kedai
tadi.. cumil2... mcm ai.  Selalu cuma nmpk kat fb  je..
 Haih...kalaulah apek tu pakcik ai....
mau ai pujuk dia bg diskaun 90%.



Arrgghh. Tu semua donia semata!
Dunia makin dikejar makin berlari.
Jom kita "kemurungan"kan benda yg
lebih berfaedah sikit. Tentang markah dlm solat.  Telekung lycra rupa2nya
camtu hukumnya erkkk??. (Google
sendirilah.. ai malas nk ulang tayang).

Ai pun nak jugak markah lebih dlm solat mcm korang.. ada telekung tebal,
kain yg sedap.. Ai akui.. mmg telekung ai lycra pun.. tp ai solat bukan kat depan non muhrim mcm korang rajin gi mesjid gitu kan?. Ai ni homely type.  Tapi nak la jugak markah byk dgn telekung yg lebih proper sikit.

Jadi!!.  Pekata korang hadiahkan sehelai.. mudah2an sirna kemurungan ai ni... di samping korang pun dpt pahala.  Wassap ai tau... 0143832069.  Kekeke.  Niteeeeee.





4 comments:

  1. Haha
    Ingatkan kemurungan sebab apa... sam ni... banyak benda juga dalam entry ni, kalau pasal telekung lycra, saya rasa tujuan asal nak berfesyen tapi lupa apa kehendak agama yang sepatutnya, pakai buat solat tu dah mmg tujuan baik sbenarnya..

    Ai..pandora... kalaau ada yang diskaun 90 percen jgn lupa calling2 saya juga ye.. kot mampu nak beli..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..
      Inshaallah Aisy, u org pertama I bgtau nt klu ada diskaun 90%.

      Delete
  2. tulah bahana nya window shopping nih... kan dah stress... hahaha... dah gi makan meggi kari super pedas sana... lena kejap lepas tu okay lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Mirror gurau je... mana ada stress pun Bear..

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...