Thursday, May 7, 2015

Mulakan pagi dgn kata2 positif

Assalamualaikum and morning!!

1/2 jam lg baru kelas bermula, tp aku dah terpacak depan gate. Nak bebel jap kat belog.

Ada yg tertanya2 napa aku bleh tercampak kat sini .. kembali jd budak sekolah..  Napa la si Sam ni??. Bisik mereka.



 Well, aku ni just follow nasihat suami sebenarnya.  Dlm hati aku.. moga bila aku menurut perintah beliau, akan timbul keberkatannya di kemudian hari.   Aamiin... Harap2nya kan?. Sila la doakan aku.

Tiap pagi bila rasa malas nak bangun tido (mana taknya pkl 5 pagi u know.. kdg2 pkl 4 ...bila assignment dh byk sgt).. Tapi itulah yg kubisik dlm hati.  Dan akhirnya dpt la kujalani hari2 perkuliahan dgn cerianya.. walau teman2 baikku kat sini ramai yg hampir nak give up.

Moga Allah memberkati hidup kita semua. Aamiin.


1 comment:

  1. dimana ada kemahuan disitu ada jalan
    usaha tangga kejayaan :-))

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...