Tuesday, January 19, 2016

Hari Ketiga - Louis Vuitton, Furla Dan Coach di Sydney

Bersyukur kadang2..  tercampak ke sini di usia yg matang..
So.. matang jualah sikapku dalam berbelanja...( ececeh).

Tak mo boros2 kay..  nanti akan ditanya kat akhirat.

Tapi... kot2 la anda di luar sana nak meniaga branded handbag.. aku dah tolong snapkan ni ha..

Mungkin untuk suami yg nak membelanja isteri yg telah byk berkorban.  Buat anak yg nak belanja ibu..
Atau.. buat diri sendiri yg telah penat membanting tulang.

Semua tu tiada salahnya... yg salah.. belanja aweksss!!.

Ada coach dan Furla serendah RM600.00.  Louis Vuitton serendah RM2000.00.




Dah 3 hari kat sini baru terjumpa Louis Vuitton.. di King Street.



Ini pulak Furla kat Victoria Building di George Street.
Aritu kan tak sempat snap. Arini ai cover balik.






Michael Khors di Victoria Building.




Linscraft ni pulak menyajikan pelbagai kain ela.  Dari segi harga.. of coz ler murah lagi Malaysia.

7 comments:

  1. Waaa.. tgk ni besar je mata jadinya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. Pegi tempat2 mcm ni pun memberi 1 inspirasi tau Aisy.. inspirasi untuk lebih rajin bekerja.. kih3.. kononnya la I ni kan.

      Delete
  2. Alamak knor ni bkn kaki shopping dh,msa muda dulu berkenan main beli jer...jln2 pun tk suka...haha

    Ada yg berkenan ke tu dear MM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syurga dunia Kak Nor.. sekali sekala release tensen.. hihi..

      Delete
  3. mahalnya...berpeluh nak bayar...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak akan berpeluh Yan.. Sydney ni cuaca sentiasa sejuk.. hihi.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...