Wednesday, July 3, 2019

Cik Epal

Thanks Yati for this awesome door gift.
Comel pulak Cik Yati kita bagi epal macam ni..  Tak pasti lah sama ada buat bunga telur jugak atau tidak.   Tak sempat bertanya2.  Ni pun ai hantar wakil je ke sana.    Actually bersempena majlis anak perempuan beliau tu ari.




Happy2 je tapi Nuffnang bagi duit..

She was my blog follower long time ago..
now mungkin tak lagi kot.   Ai pun tak kisah kalau kawan2 dah tak follow.. ya la kan masing2 dah busy, lepas ni mungkin Cik Yati busy dengan cucu pulak kann.. ini kan blog untuk happy2 je..   tapi dalam pada happy2 tu tetiba Cik Nuff bagi duit pulak, baru ni tadi jenguk setelah sekian lama tak login. Ehhh ada ongkos untuk beli tudung lah... alhamdulillah..  (kalau bersyukur nanti Allah tambah) .



                     



10 comments:

  1. masih lagi follow kak sam sejak awal awal berblog dulu hingga kini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. T. kasih Yan.
      Alhamdulillah berkekalan juga kita dlm dunia blogging ye. Haha..

      Delete
  2. Haha. Tajuk suspens btl.. Ingat ke nk ulas isu suka tunjuk harga tu.. Rupanya dapat hadiah epal.. Haha.. InsyaAllah, saya pun bersyukur apa yg ada.. Kalau jumpa sam, natj kak sam bg hadiah ke saya pulak ye. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aisy - Haha no!!. Never in my life. Beliau tu blogger yg baik, pernah bertandang juga ke blog Kak Sam back then, friendly orgnya. So, semua blogger2 yg pernah beramah mesra kat sini, Kak Sam tak akan post apa2 yg sensisif.

      Yes.. inshaallah kalau jumpa Aisy, Kak Sam bagi present. Doa2kan lah ye.

      Delete
  3. Alhamdulillah dapat payment dari Encik Nuff (comel je nama dia tau Cik Epal bag) hihi

    ReplyDelete

Komen anda adalah tanggungjawab anda sendiri. Admin blog tidak akan bertanggungjawab atas komen yg berbentuk umpatan atau kejian.