Tuesday, December 11, 2018

Gambar yang tak senonoh..

Assalamualaikum... Haiiii...

Masyallah.. my blog is dusty, ... but I don't know what to blog about...so I just randomly choose some pictures  from my phone.
Let's caption its!!.   A photo without a caption is not fully dressed.



Ni kisah budak stress sebab mamanya busy sgt minggu ni...



Aikkk!.   Awat le keluaq pic ni plak?.  Tak senonoh betul Miss Mirror ni blogging..
Tak po... tak po na...
Ni actually appreciation  post  utk my MIL di samping nak bagi testimoni utk puan2.
Thanks Mak importkan dari Msia.
Macam2 brand lain dah cuba sebelum ni.. tapi yg ni ai rasa lebih bagus.  Genius sungguh my MIL ni pilihkan ye.  Kekeke..




Cuba teka Pic apa tu?.    

#picbumbungtrainstation




Selama puluhan tahun ai hidup... baru skg ai tahu yg daun maple merah boleh dibuat kerepek.   Tapi bukan kat Aussie ni... kat negara matahari terbit sinun.  Dorang goreng tempura.  Tapi  uoll kalau nak cuba.. please refer pada yg pakar lah ye...  kang tetiba arwah disalahkan ai plak.

No comments:

Post a Comment

Komen anda adalah tanggungjawab anda sendiri. Admin blog tidak akan bertanggungjawab atas komen yg berbentuk umpatan atau kejian.