Tuesday, June 4, 2019

Salam Perantau... Esok Raya.

Assalamualaikum w. b. t

Saya..   Sam a. k. a. Miss Mirror mengambil kesempatan ini mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin buat semua follower muslimin dan muslimat, kepada saudara mara, sahabat handai yg mengenali.   Andai ada kelancangan bicara mohon maafi.



Blom sempat berkunjung balas (blog walking),  inshaallah nanti2 ye.    Ibu anak 3 memang begini..  sampaikan nak tepek lotion kat muka pun tak sempat sebab busy je manjang.    Jimat betul skin care sejak musim2 perayaan ni.





Satu bandar Perth cari daun limau purut tak jumpa.   Nasib baik ada member tanam.




Dijamin sedap semuanya ye.   Masak dgn penuh kasih sayang dan jiwa yg tenang.

Untuk nota :   Masak sekilo daging je tahun ni.  Utk breakfast sekeluarga, bawak gi mesjid dan munjung 1 jiran.



Ok baki tinggal seciput utk makan sendiri. 










8 comments:

Komen anda adalah tanggungjawab anda sendiri. Admin blog tidak akan bertanggungjawab atas komen yg berbentuk umpatan atau kejian.