Thursday, July 18, 2019

Bila dah ada keriangan lain...

Dah berhabuk dah belog ni..
Menandakan Puan punya belog dah ada keriangan lain.. haha..

Tapi sempat juga tu melayan face app..
Sesaja suka2..  (sebenarnya tak tau apa nak diupload... kat IG dah penuh dgn pic makanan). 

Malam tadi happy sangat Ahkak dapat menjejak semula teman blogger yg dah 10 thn kot tak bersiaran.. now beliau dah merantau ke bumi matahari terbit.   Walau sekadar menjejak di instagram tapi happy Ahkak.. Dik.   Teringat kenangan blogging 2008.


pic telah didelete oleh pengarang




Gambo face app muka ai tu kita tukar lah dgn gambo air cond.. dah org bising2 kata nanti bg data pada spy la.. apa lah.. eee boring tau. 


Tak mo lah kalau dah kertu sangat nanti muka sugul macam ni.. ai nak happy2 dikelilingi cucu yg comel2... seterusnya mati dalam husnul khotimah dan bahagia di alam yg satu lagi.

Selamat Hari Raya Haji Maaf Zahir dan Batin... kena ucap siap2... takut nanti makin banyak keriangan lain dan mood blogging ke laut tak sempat nak ucap.

3 comments:

  1. Wahhh...tua tua pun comel. Untung encik IRP

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha... harap2 dpt la dipanjangkan usia hingga ke tahap itu Yan.

      Delete
  2. outsourcingall.com "Usually I never comment on blogs but your article is so convincing that I never stop myself to say something about it.
    This paragraph gives clear idea for the new viewers of blogging, Thanks you. You’re doing a great job Man, Keep it up.
    Seo training
    outsourcing training in dhaka
    Best Website Development and Design Company in Bangladesh
    free outsourcing
    graphic design training
    digital marketing training
    affiliate marketing training
    freelance training
    outsourcing training in bangladesh

    ReplyDelete

Komen anda adalah tanggungjawab anda sendiri. Admin blog tidak akan bertanggungjawab atas komen yg berbentuk umpatan atau kejian.