Monday, May 13, 2024

Lupa Diri Akibat Busy.

Ai bukan penyambut mother's day yang tegar... haha.. tapi kalau anak-anak wish ai hargai.  Masa ni la baru kita nampak photo-photo yg selama ni mereka peram.



 

Thanks la Sayang ye.. tak sangka pulak Mama ni fashion icon si Ain.   Maka itu la kita kena bagi contoh2 yg baik2 saja.

Cik Q wish juga.   Si adik langsung tak ambik pot, lelaki lain sikit kot. 😁😁.  


Sekian.   Itu je nak tulis.   Ni lah akibatnya bila sibuk bekerja, sampai tak ada waktu untuk diri sendiri dan blog.

Ai bagitau my big boss... "Jangan bagi ai task.. sebab ai ni komited orangnya, bila dah diberi mandat, terus fokussss sangat sampai "lupa diri". So.. please don't."




3 comments:

  1. anak lelaki mmg jenis lain.. anak gegerls je yg jenis wish-wish segala bagai ni hehehe

    ReplyDelete
  2. anak lelaki memang selalu lupa.. termasuklah suami i ni ha.. sebab dia pun lelaki :P.. bukan setakat hari ibu, birthday bini dia pun dia lupa :P kikiki

    Selamat hari ibu kak

    ReplyDelete
  3. Saya pun dari zaman kecil sampai skr memang tak terbiasa merayakan mother's day. Krn parents saya pun begitu. Karenanya saat nikah dengan suami, dan dia suka mengucapkan mother's day ke mama dia, saya jadi terikat sikiiit.

    Tapi saat MIL dah tak ada, langsung hilang lagi tradisi itu 😂. Jadi anak2 pun tak terbiasa juga utk ucap.

    Hahahaha feel you sangat, kalo dah dikasih kerjaan oleh atasan, langsung lupa dan fokus dengan itu saja 😄

    ReplyDelete

"Lisanmu adalah Syurga Nerakamu."
Komen anda adalah tanggungjawab anda sendiri. Admin blog tidak akan bertanggungjawab atas komen yg berbentuk umpatan atau kejian.